Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexpartner kereső oldalak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexpartner kereső oldalak tényleg mind kamuk? Voltam ma egynél de nem az jött ki akinek kellett volna :O Valaki tud megbízható oldalt?

Figyelt kérdés
Én már szeretnék szeretkezni, de sajnos nem vagyok túl népszerű a lányoknál, pedig azt mondják nem vagyok csúnya. PLS. HELP
2011. júl. 9. 21:25
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 19. 13:49
 22/24 Kutyus70 ***** válasza:

Szerintem a harmadik hozzászóló kérdése teljesen jogos. Egy szexpartner kereső lány, és egy prosti lány között hatalmas a különbség. A szexpartner kereső nem pénzért akarja, hanem mert éppen nincs senkije és kívánja a szexet. Ez természetes, semmi megvetnivaló nincs benne. Ő csak egy biológiailag (is) érett, és egészséges lány, akinek dolgoznak szépen a hormonjai, és ketyeg a biológiai órája. Tehát keres egy partnert, akivel kölcsönösen kielégíthetik egymást, és jól érzik magukat. És mivel a dolog kölcsönös, én ezt még tudom szeretkezésnek nevezni. Még akkor is, ha csak alkalmi...

A prosti viszont az, aki kizárólag pénzért szexel. (és ha nem az utcán vagy a kocsmában szeded fel, akkor még csak nem is kevés pénzért) De abban aztán semmi érzelem nincs. Ott tényleg csak annyi történik, hogy Te fizikai értelemben könnyítesz magadon, és az egész nem ér többet, mint mondjuk amikor budira mész és pisilsz egyet.

Kedves kérdező, és is csak azt tudom Neked javasolni, hogy ne menj prostikhoz, mert egyrészt teljesen fölösleges pénzkidobás, másrészt talán rá is szoksz (ahogyan valaki itt írta előttem) és harmadrészt mert szerintem Te sem erre vágysz igazán. Ha most nem találsz egy hosszútávú kapcsit, akkor tényleg inkább egy szexpartner lányt próbálj keresni, nem kerül semmibe, és abban biztos, hogy lesz érzelem is, hiszen ha belemegy, az azért lesz mert Te is tetszel neki. Konkrét oldalt nem tudok, és azt sem tudom, hogy egyáltalán leírhatnám-e ide...? De írd be mondjuk a google-ba, hogy chat. És ki fog dobni egy csomó chat oldalt. Nézegesd meg őket, némelyik egész jó, lehet beszélgetni csajokkal, és néha még egy tali is összejön, tehát ismerkedhetsz.

Sok sikert kívánok! ;)

2012. ápr. 8. 17:31
 23/24 anonim válasza:
Igen, mind kamu. A csajok akik ott "felteszik magukat", azok mind csak pénzért tennék... Szóval: felejtős.
2018. ápr. 19. 09:50
 24/24 anonim ***** válasza:

szextarkereso.info

Próbáld ezt; nekem össze is jött egy csaj...:) Szerdán találkozom vele. :)

2018. ápr. 28. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!