Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexpartner kereső oldalak tényleg mind kamuk? Voltam ma egynél de nem az jött ki akinek kellett volna :O Valaki tud megbízható oldalt?
Tehát, akkor különítsük el: vannak a prosti oldalak: egy telefon és minden van pénzért. És vannak valóban szexpartner kereső oldalak, ahol pénz nélkül lehet találni partnert.
Ezektől ne várd, hogy egy fellépés után találsz is valakit. Legtöbbször összeszokott társaság, akiknek saját közösségük van. Nekem több hónap levelezés, fórumozás után sikerült beilleszkedni - most már tudok partnert találni bármikor -, de akik ilyen formán művelik a szexualitást, azoknak saját kultúrájuk, közösségük van. Nem arról szól, hogy délelőtt regisztrálok, estére dugok ...
Nem úgy van az! Inkább a lányoknál nem túl népszerű a sima szex! Csak a kapcsolati szerelmes vagyok egy év után megdughatsz jellegű. Mert ha a csaj felvállalná hogy bizsereg a nunija akkor leribancozza a sok f@szfejű álszent kis köcsög!
Ha te is ilyen vagy akkor ezt a sz@rt magatoknak kavartátok, egyétek is meg! Első körön ribiztek, másodikban meg itt sírtok! Ha te a ritka kivétel vagy akkor meg menj a szexneked.hu, szexrandi.hu love.hu freelove.hu stb oldal valamelyikére!
tegnap 23:37
Romantikus vacsora álló farokkal? Te is hülyeséget beszélsz! Szexet akar a csávó, nem romantikát!
Különben meg ha prostinál gumi nélkülit akarnál, akkor nem járnál sikerrel, vagy ki kéne pengetned még plussz egy 10-est minimum! Látszik hogy te is mennyire tájékozott vagy és valódi infó helyett hülye előítéletekkel élsz!
Köszönöm a válaszokat. :)
Egész eddig mióta elkezdtek érdekelni a lányok "normális,belevaló, szerethető" lányt kerestem, és még is itt vagyok. és eddig minden lánnyal max a csókig jutottam.
Nem nagyképűsködésből mondom de akivel eddig eljutottam a randiig azzal össze is jöttem de nem sokkal később dobtak is.és nem tudom mi ennek az oka. Mindegyik kitalált valami átlátszó dumát. Valószínűleg velem van a baj de nem tudom, hogy mi. ha tudtok segíteni kérlek írjatok! (jöhet erős kritika is!)
tegnap 14:06
Fotót kérünk, aztán megy az erős kritika.
A csajok belemennek a randiba meg a járunkba mert az tök menő és érdekes is, de aztán látják, hogy te nem vagy eléggé merész, őrült, mozgalmas stb. Rájönnek, hogy te nem az a macsós pöc.s vagy akivel villogni lehet, akármennyire is lekezeli őket. Ez a bizonytalanság időszaka. Ez van.
Bocs az előítéletekért.
Ja és ne legyenek elvárásaid a csajjal szemben, se előítéleteid! Érdeklődve és elfogadóan kezeld bármit is mondanak róla mások! Ha bedőlsz a gyűlölködésnek ami a korosztályodra oly jellemző, akkor így fogsz maradni!
Szóval szerinted próbáljak meg magabiztosabb lenni, jól értem?
És ezt hogyan tudom megoldani? (hogy magabiztosabb legyek)
07-15 00:16
A magabiztosságot a magabiztosság adja. Egyszerűen csak készülj fel és bízz benne hogy mindent meg tudsz oldani.
Amúgy meg meséld be magadnak hogy lehet jó csajod bármikor. Ha magadat átvered, akkor a csajnak már sokkal könnyebben beadod ezt. A végén pedig mindez valósággá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!