Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexpartner kereső oldalak tényleg mind kamuk? Voltam ma egynél de nem az jött ki akinek kellett volna :O Valaki tud megbízható oldalt?
Figyelt kérdés
Én már szeretnék szeretkezni, de sajnos nem vagyok túl népszerű a lányoknál, pedig azt mondják nem vagyok csúnya. PLS. HELP2011. júl. 9. 21:25
2/24 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, milyen honoráriummal 'szeretkeznek' ezek a lányok?:D
3/24 anonim válasza:
Na most szextárskereső, vagy prostikereső honlap?
5/24 anonim válasza:
Nem ugyanaz. Én is láttam már ilyet és van, ahol nem pénzért, hanem csak úgy keresnek partnert. P. eropolis.
Oké ott nem tudom mennyi pénzes van, de hogy van nem pénzes is, az fix.
6/24 A kérdező kommentje:
18 vagyok. :)
Olyanra gondolok mint pl.: Rosszlányok.hu
2011. júl. 9. 21:35
7/24 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolónak:
10 és 20 ezer között.
2011. júl. 9. 21:38
8/24 anonim válasza:
Szerintem nagyobb siker, ha valakit ingyen tudsz elcsábítani. Omg. Ezzel a lendülettel fizess vmi ütőset egynek a bárban, és vidd szobára... De ha még ezeket is úgy kell keresni, az kicsit ciki. Vadászösztön elő, cserkéssz be egyet (vagy többet). Ha másnak megy, neked is =P
9/24 anonim válasza:
Utolsónak van igaza. A nagy számok törvénye alapján rád is vár valaki valahol.
10/24 anonim válasza:
Ne járj prostikhoz, mert rákapsz, az összes pénzedet elviszi, soha nem lesz barátnőd, kiábrándulsz a szexből, és még vmi jó kis betegséget is elkapsz... Megéri ??? Sztem egyáltalán nem. Inkább keress magadnak normális, belevaló, szerethető kis csajt, és hívd meg abból a 10-20 ezer ft-ból egy romantikus vacsorára ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!