Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velem? Megőrülök érte! Csak épp mással járok.
Nem leszek népszerű azzal, amit mondok, de én a magam életbölcsességével ma már sokkal inkább hiszem azt, hogy ezeket a helyzeteket a legjobban úgy lehet kezelni és rendezni, hogy ha akarod, kiéled a vágyadat. Sokkal könnyebben le is tudod aztán zárni, el tudod felejteni. Egy-két dugás, aztán megy az élet tovább, nincs benned az az érzés, hogy vajon mit vesztettél, nem bizgeréli a csőrödet a kíváncsiság, a kihagyott alkalom, megtudtad, milyen a farka/puncija, hogy dug, aztán ennyi, a normális kapcsolatod, az életed valódi társa meg megmarad, és még jó eséllyel fel is frissül a kapcsolatotok, visszatér valami a régi lángolásból. Ha meg nem, és elmélyül a flört, kialakul valami több is, akkor meg az azt jelenti, hogy a régi kapcsolat eddig volt életképes, és az új az igazi.
Ennyi. Elfojtani szerintem semmit nem szabad, mert az úgysem hagy nyugodni, frusztrál, és aztán még a frusztrációdat is képes vagy a párodra vetíteni, rajta kitölteni, hiszen miatta nem lehetett semmi, hiszen, ha ő nem lenne, stb. stb.
Persze, erre jön a hűséggel való érvelés, meg hogy hogy nézel így a párodra, de én ez ügyben Popperpéterista vagyok. Hűség általában nem várható el sem magunktól, sem a másiktól éveken, évtizedeken át, az ember nem erre van programozva. Mindenkinek lehetnek kalandjai, de az nem ugyanaz, mint az életünk társa, aki valóban az életünk végéig tart jóban és rosszban. Csak egy a lényeg: ne tegyük rá a másik vállára azt a terhet, amit kizárólag a saját lelkiismeretünknek kell feldolgoznia és cipelnie. Vagyis: csak a gyenge jellem mondja el a párjának, hogy megcsalta, így remélve feloldozást, megszabadulást a bűntudattól.
F36
én egy 3éves kapcsolatban vagyok, és hasonlót éreztem nemrég, h széditett egy srác, és az újdonság varázsa nagyon is elkapott, de viszont a párommal jól megvagyunk, nagyon szeretem és nem is tudnám elképzelni az életem nélküle..
Gondolj abba bele, hogy ezzel az újjal is valamikor ugyanezt éreznéd, az is egyszer el fog laposodni, ha egyáltalán odajuttok, hogy mükődö kapcsolat lesz belőle..mert a szexuális vonzalom még nem biztositék arra, hogy jól meg is lesztek..Úgyhogy szerintem próbáld ezt valahogy legyőzni magadban, és ha szakitásra kerül a sor a mostani pároddal, az ne ez miatt legyen..
13:32
Nem fog a másik fél részéről sem többet kiváltani, pontosan tudja ő is, én is, hogy ez miről szól, vagy szólhatna. Nem vagyok én sem szerelmes, csak nem tudok parancsolni magamnak valamiért...
Utolsó: Elméletben még egyet is értek/értenék veled, de félek, hogy nem tudnám cipelni ezt a lelkiismereti terhet, hogy végeredményben elárultam a páromat.
Az utolsó akkor mostanra utolsó előtti lett. :)
A tényleges utolsónak, pedig: eszemben sincs szakítani, de ha meg is tenném, valószínűleg nem kezdenék hosszútávú kapcsolatba az "újjal".
utsónak!
Nem egyszerűbb lenne, az elején megmondani, hogy vége?
Az egy dolog, hogy nem vagyunk beprogramozva agyilag arra, hogy örök életre hűségesek maradjunk. Az meg egy másik dolog, hogy ha nem maradunk hűségesek, akkor pontosan tudjuk, hogy az amit cselekszünk társunk háta mögött, az erkölcstelen vele szemben, és undorító is. Főleg ha meg is tudja. Persze ugye nem muszáj ezt elmesélni neki, de akkor rajtunk marad a bűnbeesés terhe, ami sokkal nagyobb fájdalommal jár, mint ha elfelejtenénk azt akit valójában jobb lett volna meg sem ismerni.
Neki válaszoltam előző HSzként :
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:51
Kérdezőnek válaszolva
Meggyőződésem, hogy ilyen esetben a kimondott szavak: "a nem akarok tőled többet" kevés szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!