Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velem? Megőrülök érte! Csak épp mással járok.
Figyelt kérdés
Egyszerű történet, nem gondoltam volna, hogy valaha ilyesmiben lesz részem. Hosszú, komoly kapcsolat, szeretem a párom! Volt eddig is jelentkező bőven, de sosem éreztem kísértést. Bezzeg most... kétségbe vagyok esve. Hogyan szabaduljak ettől? A kommunikációt képtelen vagyok megszakítani... párszor sikerült, mindig visszaesem. Komolyan, áhh, ilyen fajta vonzalmat (nem, nem szerelem) még sosem éreztem.2011. júl. 9. 16:56
1/22 anonim válasza:
Pedig jobban tennéd ha sürgősen megpróbálnád elfelejteni a csajt, mert ennek félrelépés lesz a vége...
2/22 anonim válasza:
Néhány hónappal ezelőtt akár én is írhattam volna. Így visszagondolva persze kellemes, meg izgató, valami még jobban kitölti az életem, folyamatos bókok, apró flörtök, hízelgés az egómnak... Akkor kicsit válságban volt a kapcsolatom. Én is szerettem a páromat, nagyon jó és régóta tartó kapcsolat, de talán pont ezért kicsit ellaposodott, mindig ugyanaz... Én megírtam a fiúnak (ahhoz gyáva voltam, hogy személyesen mondjam el, talán nem is szabadultam volna ilyen könnyen), hogy ennyi volt, én szeretem a páromat és jó lenne ha nem keresne többet. Még kaptam egy nagyon hosszú és szép levelet tőle, és tényleg nem keresett azóta. Abszolúlt átérzem, amin most átmész. 27/N
5/22 anonim válasza:
Én is most ilyet élek át és én sem,tudom hogyan győzzem le ezt az érzést.
26/l
6/22 A kérdező kommentje:
Hűha... akkor nem vagyok egyedül =/
2011. júl. 11. 12:54
7/22 anonim válasza:
Nálam is volt már ilyen,én szakítottam a komoly párommal,azért,hogy hátha boldog lehetek mással...Még mindig nem jöttem rá, hogy mennyire komoly amit érzek a másik férfi iránt...De én direkt feladtam a komoly kapcsolatom,mert tudtam, hogy ha már másra gondolok(pl szexnél),nem tudok aludni,és olyan dolgokra gondolok amikre nem szabadna,akkor tényleg jobb, ha egyedülálló leszek...Meg szintén mi a kapcsink is ellaposodott,unalmas lett,pár dolog nem működött ennyi...Ha ezzel az új fiúval nem is leszek boldog,legalább egyedülálló vagyok és van esélyem próbálkozni :-) A megcsalást elítélem!23n
8/22 A kérdező kommentje:
Képtelen lennék szakítani a mostani párommal, nagyon ragaszkodom hozzá. A megcsalásig nem jutnék el soha, ahhoz elég erős vagyok, hogy sorozatosan nemet mondjak neki. De attól még beszélünk, és hagyom magam szédíteni, akarom, hogy szédítsen...
2011. júl. 11. 13:05
9/22 anonim válasza:
De tudod,az ,hogy szédíted magad elég rossz dolog...Gondolj bele mi lenne,ha a párod is szédítene valakit melletted....Hogy esne?Ha nem esne rosszul akkor nyugodtan szakíts :D
10/22 Stojkovic válasza:
Szerintem nem egy olyan hosszútávú és komoly kapcsolat van, ahol ez előfordul. Talán az lenne a furcsa, ha sose lenne olyan, hogy megtetszik valaki. De ez még nem jelent semmit. Az újdonság varázsa, stb. Egy komoly kapcsolat része az is, hogy helyén tudjuk kezelni az ilyen helyzeteket.
Jöhetne még egy adag szöveg a hűségről és a józan észről, de azt szerintem már mindenki ismeri.
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!