Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nimfománián? 19/L
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy 19/L vagyok... Az, hogy mindennap legalább 5x masztizok és ha van párom reggeltől estig csinálnám az már nimfománia? Sokak szerint a nimfomán, mindenkivel lefekszik csak szex legyen... de nekem az nem megy, soha nem is fog menni.... meg nem is akarom, hogy menjen. Szóval lehetek az? Vagy az vagyok?2011. júl. 9. 16:06
1/14 anonim válasza:
Unatkozol? Foglald le magad valami értelmesebbel!
2/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon ráérsz... Menj el dolgozni vagy vegyél egy didlót! ;)
3/14 anonim válasza:
Nimfomán nem egyenlő qrv@. Szóval ha csak a pároddal csinálod, attól még elvileg lehetsz nimfo. Vedd rá a párod, hogy egy egész hétvégén ahogy bírja, folyamatosan pumpáljon mindenféle irányból, és ha a végén még mindig nem volt elég neked, akkor lehet, hogy nimfo vagy.
(Vagy ha épp szingli vagy, szívesen segítek. :D)
4/14 anonim válasza:
A nimfománia magyarán szexmánia,ami nem egyenlő a fűvel fával felállással.Amúgy igen,az vagy,kérj szakértői tanácsot mert kényelmetlenségeket okozhat.
5/14 anonim válasza:
Nem voltál még jól megbaszva az a baj!
6/14 bp1985 válasza:
Írj egy privit, segítek a problémádon:)
7/14 A kérdező kommentje:
nem amúgy, nem unatkozom... :) van bőven elég dolgom...
nincs most barátom....
és voltam már "jól megbaszva"...
csak annyi, hogy sokszor és nagyon kívánom a szexet....
2011. júl. 9. 17:37
8/14 anonim válasza:
Ez is megint érdekes egy kérdés. Igazából többnyire a pasik vannak ráálva a szexre de amíg csak azzal csinálod akivel akarod nincs gond. Tudom ajánlani, hogy ha nincs pasid keress egy megfelelő társat akivel szex barátságot folytatsz és ő is rávan hangolódva, és ha meg van pasi akkor pedig egyértelműen azzal, így az igényeid mindig ki lesznek elégítve. ha véletlen győr környéki lennél privizz rám ha van kedved :)
9/14 anonim válasza:
szerintem ez normális :)
ha jobban bejönne egy komoly kapcsolat amiben a szex is fontos, mint az itteni csodás ajánlatok egy éjszakásokra, meg szexkapcsokra, akkor privizhetnénk ha gondolod :)
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!