Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nimfománián? 19/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nimfománián? 19/L

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy 19/L vagyok... Az, hogy mindennap legalább 5x masztizok és ha van párom reggeltől estig csinálnám az már nimfománia? Sokak szerint a nimfomán, mindenkivel lefekszik csak szex legyen... de nekem az nem megy, soha nem is fog menni.... meg nem is akarom, hogy menjen. Szóval lehetek az? Vagy az vagyok?
2011. júl. 9. 16:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Unatkozol? Foglald le magad valami értelmesebbel!
2011. júl. 9. 16:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon ráérsz... Menj el dolgozni vagy vegyél egy didlót! ;)
2011. júl. 9. 16:13
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Nimfomán nem egyenlő qrv@. Szóval ha csak a pároddal csinálod, attól még elvileg lehetsz nimfo. Vedd rá a párod, hogy egy egész hétvégén ahogy bírja, folyamatosan pumpáljon mindenféle irányból, és ha a végén még mindig nem volt elég neked, akkor lehet, hogy nimfo vagy.

(Vagy ha épp szingli vagy, szívesen segítek. :D)

2011. júl. 9. 16:14
 4/14 anonim ***** válasza:
A nimfománia magyarán szexmánia,ami nem egyenlő a fűvel fával felállással.Amúgy igen,az vagy,kérj szakértői tanácsot mert kényelmetlenségeket okozhat.
2011. júl. 9. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem voltál még jól megbaszva az a baj!
2011. júl. 9. 17:22
 6/14 bp1985 ***** válasza:
Írj egy privit, segítek a problémádon:)
2011. júl. 9. 17:28
 7/14 A kérdező kommentje:

nem amúgy, nem unatkozom... :) van bőven elég dolgom...

nincs most barátom....

és voltam már "jól megbaszva"...

csak annyi, hogy sokszor és nagyon kívánom a szexet....

2011. júl. 9. 17:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez is megint érdekes egy kérdés. Igazából többnyire a pasik vannak ráálva a szexre de amíg csak azzal csinálod akivel akarod nincs gond. Tudom ajánlani, hogy ha nincs pasid keress egy megfelelő társat akivel szex barátságot folytatsz és ő is rávan hangolódva, és ha meg van pasi akkor pedig egyértelműen azzal, így az igényeid mindig ki lesznek elégítve. ha véletlen győr környéki lennél privizz rám ha van kedved :)
2011. júl. 9. 19:10
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez normális :)

ha jobban bejönne egy komoly kapcsolat amiben a szex is fontos, mint az itteni csodás ajánlatok egy éjszakásokra, meg szexkapcsokra, akkor privizhetnénk ha gondolod :)

25/F

2011. júl. 9. 19:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Legalább nem vagy prüd. :)
2011. júl. 9. 21:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!