Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírja. Hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
Párommal 2 hónapja vagyunk együtt, szex szinten addig jutottunk, hogy ő ujjaz, én pedig orálisan csinálom neki, mert kézzel elég ügyetlen vagyok, de ez más téma. Viszont egyszer ő is megpróbálta nekem az orált, előtte kb. 10 perccel zuhanyoztam, de ő azt mondta, túl sós vagyok odalent. Valószínűleg azért, mert nem a klitoriszomat nyalta, hanem a hüvelyembe próbált bejutni nyelvvel (én vagyok az első komolyabb barátnője). Hogyan vehetném rá, hogy próbálja meg újra, úgy, ahogyan kell? Tisztálkodom rendesen, tehát a 'fürggyé le' féle válaszoktól kíméljetek kérlek. Előre is köszönöm. L/172011. júl. 9. 10:21
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy én nagyon szívesen csinálom neki, mert szeretem, tehát valamilyen szinten áldozatot hozok érte. Ő erre miért nem képes? Hogyan beszéljem meg vele, hogy ne tűnjön gyerekes hisztériának?
2011. júl. 9. 10:22
2/7 anonim válasza:
érdekes, hogy egy tizenéves srác ennyire finnyás legyen és normális módon ne akarja a szexet... beszélgess vele, hogy kiderüljön nem e önbizalomhiány vagy hasonló van a háttérben.
3/7 anonim válasza:
tequilát és citromot aggyál neki mellé :D
de ez a kérdés mintha már lett volna tegnap ...
lehetséges hogy a pasid kérdése volt tegnap?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem tudnád esetleg belinkelni, ha nagyon szépen megkérlek? :D Egyébként a tequilás ötlet hatalmas poén, csak nem segít :D
Lehet, hogy az önbizalmával vannak gondok, mert az egyébként is jellemző rá, csak nem tudom, hogy magát a beszélgetést hogyan kezdjem az önbizalomról, és hogyan tereljem tovább az orális szexre?
2011. júl. 9. 10:31
5/7 A kérdező kommentje:
Ja oké, megtaláltam a kérdést, de biztosan nem ő volt, mert én elég gyakran csinálom, mert szeretem. Csak néha azért jól esne, ha viszonozná is. :S
2011. júl. 9. 10:32
6/7 anonim válasza:
Kezd a beszélgetést úgy, h ketten vagytok és beszélsz arról neki, hogy fontos vagy, szereted és tudnia kell, hogy bármi van, számíthat rád. De ezt éreznie is kell, nem elég, ha csak mondod. Kedvesen, türelmesen kell beszélgetni vele. Ne vádaskodj, kiabálj, viccelődj. Érezze, hogy teljesen megbízhat benned. Hagyd beszélni, te csak ennyit mondj. Fog beszélni... de időbe fog telni, hogy megnyiljon. De ne siettesd. Esetleg a beszélgetés után felajánlhatod neki a közös fürdést (ha jól sült el a beszélgetés) ott bármi megtörténhet, talán bátrabb lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A fürdéssel az a gond, hogy szerintem ahhoz is túl sok gátlása van, nem meri felvállalni magát, pedig tudja, hogy bárhogy elfogadom, és szeretem. Talán majd ha legközelebb itt alszik, felvetem neki a fürdés-kérdést, de a beszélgetést mindenképpen megpróbálom. Még egyszer köszönöm mindenkinek, akit érdekel, a fejleményekről be fogok számolni, itt. ^^
2011. júl. 11. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!