Help! Hogy vegyem rá magam a tanulásra? Más hogy bírja ezt?
Nagyon durva félévem volt, 11 vizsgával. Ráadásul a vizsgaidőszak elején lebetegedtem másfél hétre.
7 vizsgám már megvan, de még 4et meg kell csinálni a mostani és jövő héten. A legnehezebb csütörtökön lesz, de nem bírom már a tanulást! Szivacs az agyam, többezer oldalt olvastam már el, folynak össze a betűk a szemem előtt...
Mit lehet ilyenkor tenni? Ráadásul a könyv is angol, amit most meg kéne tanulni (hálisten legalább csak egy könyv), és a középfokú angolommal iszonyú nehéz :( Nem fogok végezni vele, és emiatt már el se kezdem :( Mit tegyek? Ti hogy oldjátok ezt meg? Már ha vannak még sorstársaim...
Hali
Kitartás!
Szólj a barátodnak vagy barátnődnek találkozzatok szeretkezzetek az segít;)
Hogyha teheted kérj meg barátokat ,hogy segítsenek.Szerintem kapcsolódj ki 1 picit ,hogy utána ujult erővel kezd a tanulást.Én pl sok csokit ettem vizsgák előtt mert állítólag jó hatással van a tanulásra,de ha nem is igaz legalább finom:)
Kitartás!Olyan nincs ,hogy nem kezded el legalább nézd át!
Sok sikert a vizsgákhoz!
Fú, nem irigyellek! Én azt hittem, hpogy meggágyulok mire lediplomáztam. Az államvizsgánál a szójalecitin segített.
Ha nagyon kész vagy, menj el, fuss egy kört.
Kitartás! Gondolj bele, hogy milyen jó lesz majd átvenni a diplomádat. Hajrá, hajrá, hajrá! Te vagy a legjobb, menni fog! :)
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek, azt hittem, ki leszek osztva, hogy még mindig a tananyaggal bénázom, tiszta gáz. Anyukámmal is beszéltem, azt mondta, megpróbál magyar anyagot keresni, hogy legalább fordítani ne kelljen...
a párom amúgy tényleg sokat segít, együtt lakunk, de most dolgozik :( mindenesetre főztem egy kávét és két oldalon megint túl vagyok. Újult erővel belekezdek, menni fog! Köszönöm, nagyon hálás vagyok nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!