Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki kiír egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kiír egy olyan kérdést, hogy "terhes lehetek-e", miért kell b*sztatni?

Figyelt kérdés
Sok kérdést láttam már, hogy gumi nélkül csináltuk, de nem ment el bennem, lehetek terhes? Ilyeneknél mindig van olyan válasz, hogy remélem terhes vagy és abortuszra kell menned, meg olyan, hogy azonnal vegyél esemény utáni tablettát meg irány a nődoki. Mi 1,5 évig úgy csináltuk barátnőmmel, mert ő a síkosítóra allergiás, én meg a púderre, mégse lett terhes. A közhiedelemmel ellentétbe NEM minden férfi előváladéka tartalmaz ondót. Amúgy is, miért kell így leamortizálni őket?
2011. júl. 9. 00:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm 4!!! évig "védekezett" megszakítással. Múlthéten hozták haza a kisbabát a kórházból...
2011. júl. 9. 13:00
 22/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..

az ilyen kérdések után csodálkozol ha valaki felhúzza magát? :)

2011. júl. 9. 14:58
 23/25 anonim ***** válasza:

Nah akkor nézzük:

Az, hogy másfél év alatt nem ejtetted teherbe a nődet, nem olyan hihetetlen nagy csoda. Ha utánanéznél a pearl indexnek, akkor láthatnád, hogy egy év alatt 100 nőből 25-40 esik teherbe ezzel a módszerrel. Szóval egy év alatt még mindig nagyobb az esélye annak, hogy nem lesz terhes, mint annak, hogy terhes lesz.

Van olyan, aki sok évig használja, mégsem esik teherbe. Ennek lehet az oka szerencse, meddőség stb.

De olyan is van, aki egyszer próbálja ki, és összejön a gyerek.

Véleményem szerint, a vki nagyon nem szeretne babát (márpedig ha kétségbeesetten ide irkál, hogy "jajj most mi lesz, ugye nem terhes?", akkor feltehetően nem szeretne), akkor válasszon biztonságosabb módszer. Ha meg már ezt választja, akkor ne rinyáljon, hanem oldja meg maga a problémát.

Emellett azért is idegesítőek ezek a kérdések, mert minden nap va belőlük legalább három. Ha megnézed, láthatod, hogy bal oldalon található egy olyan mező, hogy "kereső", ahová be lehet írni, hogy "megszakítás", "nem élvezett belém", "lehetek-e terhes?" stb keresőszavakat, amelyekre több száz találatot fog adni az oldal.

Plusz: Ha a ember szeretne esetleg normálisan válaszolni a kérdésre, akkor sem tudja megtenni. Hogy miért? Mert annyit képtelen leírni az illető, hogy hány napos a ciklusa, és hanyadik napon történt az aktus. Ezek nélkül az infók nélkül pedig elég nehéz megítélni, hogy mekkora a "veszély".

És hogy miért oltják le őket? Mert gy is iszonyatosan sok az abortusz. Feleannyi van kb., mint ahány szülés. Szted ez normális?

És mondhatod, hogy senkinek semmi köze hozzá, de nekem azért mégis van vmennyi. Ugyanis orvosnak tanulok, nőgyógyász szeretnék lenni. Marhára nem szeretnék egész nap magzatokat öldösni, csak azért, mert a sok felelőtlen, idióta tini képtelen gumit húzni.

Egyébként a "remélem terhes leszel és abortuszra kell menned" és hasonló finemságok azért engem is zavarnak. Senkinek nem kívánnék ilyet, az biztos.

2011. júl. 9. 22:00
 24/25 A kérdező kommentje:
Hát, végül is az, hogy miért így "védekeztünk" (mindenki idézőjelbe teszi, pedig védekezési módszer, minden szexuális felvilágosító könyvben benne van), az úgy történt hogy 15 évesen összejöttünk - ennek 5 éve :)) - , az elsőre 4 hónap után került sor gumival. 2-3 hónap alatt kiadta magát, hogy egyikünk se bírja a gumit, se a latexet, se a púdereset, se a síkosítósat, semmilyet. Elmentünk nőgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy nem javasol tablettát ilyen fiatalon, majd úgy 1 év múlva. Nem azt mondom, hogy addig úgy csináltuk mint az állatok, a termékeny időszaknak utánanéztünk, hogy hogyan kell kiszámolni, így a két menzesz számtani közepét +/- 3 napot kihagytuk. Aztán 17 évesen fölírták neki a gyógyszert, azóta úgy csináljuk. Szóval igen, mi is utánanéztünk a dolgoknak, mégis lehet hogy csak szerencse volt, de én ennek örülök. És oké, elfogadom hogy több száz ilyen kérdés van, meg lehet máshol is tájékozódni, de a bunkó válaszok irritálnak - itt végülis találkozik az én és a válaszadók véleménye.
2011. júl. 9. 23:11
 25/25 anonim ***** válasza:

Azért megnézném én azt a felvilágosító könyvet, ahol megfelelő védekezési módszernek van leírva a megszakításos :)

És oké h kiszámoljátok a naptármódszer alapján, de 15-17 éves kor között még be sincs állva rendesen, hogy ilyenre támaszkodni lehessen.

És erről rögtön eszembe jutott egy kérdés (ami tényleg érdekelne hátha itt vki tudja):

A fogamzásgátló tablettánál fel van írva ugye, hogy mikor veszélyes kihagyni mikor nem. Első hét veszélyes (mármint h pótolni kell és kiegészíteni is), 2. hét nem(vaqyis csak pótolni kell), 3. hét veszélyes. Na már most ha a naptármódszert nézzük, a nő a 2. hétben van termékeny időszakban. Mégis az első és 3. hétben van a veszély. Nekem ebből az jön le h valami nem stimmel az elméletben.

2011. júl. 9. 23:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!