Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki kiír egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kiír egy olyan kérdést, hogy "terhes lehetek-e", miért kell b*sztatni?

Figyelt kérdés
Sok kérdést láttam már, hogy gumi nélkül csináltuk, de nem ment el bennem, lehetek terhes? Ilyeneknél mindig van olyan válasz, hogy remélem terhes vagy és abortuszra kell menned, meg olyan, hogy azonnal vegyél esemény utáni tablettát meg irány a nődoki. Mi 1,5 évig úgy csináltuk barátnőmmel, mert ő a síkosítóra allergiás, én meg a púderre, mégse lett terhes. A közhiedelemmel ellentétbe NEM minden férfi előváladéka tartalmaz ondót. Amúgy is, miért kell így leamortizálni őket?
2011. júl. 9. 00:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Kezdeném ezzel:

"A közhiedelemmel ellentétbe NEM minden férfi előváladéka tartalmaz ondót." - Baromság, felejtsd el, nődd ki, vagy isten tudja.

Ebből már következik is, hogy a megszakítás nem védekezés. Nem játék!

Azért lesz sok válaszoló morcos az ilyen kérdésekre, mert egyszerűen nem fér a fejükbe, hogy taknyosok, akik azt sem tudják mi az a szex, már csinálják. A másik, hogy egy épeszű, értelmes, felelősségteljes ember úgy áll neki a szexuális életének, hogy mindent tud a védekezésről.

2011. júl. 9. 00:56
 2/25 anonim ***** válasza:

mert ezek felelőtlenül szexelnek és utána gondolkoznak...

amúgy szerintem ha valaki 1,5 évig megszakítással 'védekezik' és nem lesz baj, ott baj van az egyik féllel...

és tök jogos.. aki hülye és úgy szexel utána meg aggódik, az ne ide írjon és nyafogjon.

2011. júl. 9. 00:57
 3/25 anonim ***** válasza:
A paraszt beszólásokat én se dijjazom.De nagyon nagy felelótlenség védekezés nélkül a szex,főleg hogy valaki nem ismeri a testét.Egy egészséges nő,egy hónapba csak pár napig termékeny.Biológiaóra??Miért itt kérdezi meg?Nem én számolom a ciklusát,meg a gyertyát se tartottam.
2011. júl. 9. 00:59
 4/25 anonim ***** válasza:

Kicsit vulgáris lesz a megfogalmazásom, előre bocs.

A válasz:

Azért, mert b@szás előtt is lehet kérdezni.

2011. júl. 9. 01:00
 5/25 A kérdező kommentje:

Hát szerintem hiába biológiaóra, haveromék 1 évig készültek elő a ciklusos módszerre, naptárat vezettek meg minden izé, aztán először rögtön menstruáció utáni első napon feküdtek le, hogy kipróbálják. Nem volt sikeres.

Mellesleg kivizsgáltattuk magunkat, mert azért mi is megijedtünk, hogy mi van, ha egyikünk meddő. De nem vagyunk azok, sőt, a doki szerint a spermáim gyorsabbak, mint másoké. :) Kis Superman-ek. Ja, és ő sem az. Ezek szerint megdőlt az előváladék elmélet?

2011. júl. 9. 01:03
 6/25 anonim ***** válasza:
Mert vicces, hogy a sok kis tini előbb tudja meg a gyakorikérdésekről hogy kell csinálni és mire való, mint a szüleiktől.
2011. júl. 9. 01:04
 7/25 anonim ***** válasza:
Hát ez igaz,nem akkor kell feltenni a kérdést amikor már megvolt,hanem előtte is lehet kérdezni,és akkor TALÁN tudunk olyan válaszokat adni,amik hasznosak,de az már nembiztos h megis fogadja,de az már tényleg nem a mi hibánk.
2011. júl. 9. 01:06
 8/25 anonim ***** válasza:
vitatott, h van-e benne spermium, vagy nincs.. aki tud/bir, az védekezzen.. én is megszakitást használok, meg pharmatexet, naptármódszerrel.. amig tablettáztam, én is nyugodtan szóltam le másokat.. aztan amikor belekerultem ebbe a szituba, minden megváltozott.. azt az elvemet viszont tartom, h tizenévesen csakis gumi!!
2011. júl. 9. 01:07
 9/25 A kérdező kommentje:

"aki hülye és úgy szexel utána meg aggódik, az ne ide írjon és nyafogjon."

Tudtommal ez a gyakorikerdesek.hu, ami (mint a nevében is benne van) azt a célt szolgálja, hogy kérdéseket lehessen kiírni, és rá normális válaszokat adni. Ennyi erővel azt is b*sztassuk, aki a családi kapcsolatokhoz írja, hogy apám alkesz, mit tegyek. Te úgyse tudsz mit csinálni, max. leírni hogy de sz*r neked meg sajnállak. De ennyi erővel az is csak nyafogás nem?

2011. júl. 9. 01:08
 10/25 anonim ***** válasza:
nyugi már.. mindenki ugy védekezik, ahogy akar..
2011. júl. 9. 01:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!