Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki kiír egy olyan kérdést, hogy "terhes lehetek-e", miért kell b*sztatni?
Nem, képzeld el, hogy ismerőseimnél is minden rendben van mindkettőjükkel, rajta is voltak babaprojekten, mégsem jött össze évekig, csak mesterséges megtermékenyítéssel. És még egyszer hangsúlyozom: egyiküknél sem találtak semmi rendellenest.
Sokan hiszik, hogy ha megszakításos "védekezéssel" évekig megússzák babát, akkor okosak. Pedig csak szerencsések.
És aztán olvas egy ilyen kérdést a fiatal párocska, és abban a hitben kezdenek el nemi életet élni, hogy az előváladék nem tartalmaz spermiumokat. És majd megszakítással "védekeznek", meg naptár-módszereznek bátran 15-17 éves lánykák, akiknek még be sem állt rendesen a menstruációjuk - csak, mert olvassák, hogy egyeseknél az "működik".
nem érted amit mondok, mi? :)
az, hogy 'alkesz az apám' stb. teljesen más.
de ez kb olyan, mintha megkérdezném, hogy 'barackot ettem utána tejet ittam, most fosni fogok? :S'
előbb kell gondolkodni, ennyi. meg innen úgyse tudja senki megmondani, hogy terhes-e
Te meg azt amit én mondok :) Kommunikációs zavar.
Szóval tegyük fel hogy kiírtad a kérdést. Én válaszolok, hogy nem tudom, hogy hogyan működik az emésztésed. Ennyi.
DE! Jön a sok tajparaszt, és egyből elkezdenek írkálni, hogy irány az urulógus meg vegyél széntablettát, meg remélem szétreped a lyukad. Így már érted? :)
Ja és kábé ilyenek hogy "Sebbgerúgtak hokis cipővel, lehetek terhes?"
Mielőtt csinálja legalább tudjon már róla hogy mitől lehet terhes meg mitől nem, nem akkor kell acsítani mikor már lehet megvan a baj.
Visszatérve az eredeti kérdésre.
Én se díjazom a durvaságot. De mikor már az 5. oldalon is azt írja mindenki egy kérdésnél, hogy nem biztonságos amit az illető csinál, és a kérdező még mindig írogatja h de hát ő a kivétel, rá ez nem vonatkozik, már én is bepipulok és egyetértek azzal aki kimondja mit gondol. Mert van aki nem ért a szép szóból, hiába segíteni akar az ember.
Most ezek szerint ti 1,5 évig így csináltátok (bár a leírás alapján nem tudom mi gond lett volna pl. tablettával). Nagyon örülök, hogy nektek ez összejött, de gondold végig: húgodnak, vagy unokatestvérednek vagy jövőbeli gyerekednek, vagy akárkinek aki fiatalabb nálad és közel áll hozzád ezt javasolnád? Lehet h 100 férfiből 1nek nincs az előváladékba sperma, de ugyan honnan tudná ezt bárki is kideríteni, hogy ő nem abba tartozik akinek VAN. Nem tudsz minden egyes aktus előtt spermaszámot nézni az előváladékból. Igen van aki 5 évig megszakításozik és nem lesz gyerek, és van aki 1szer és rögtön gondolkodhat h hova menjen abortuszra.
Nem az a baj itt, h ilyet olyat mondanak, a probléma onnan ered, hogy sokaknak ez a gondolkodásuk: ,,márpedig velem ez nem történhet meg". Könnyebb ezt elhitetni valakinek önmagával, ahelyett, hogy minden téren bebiztosítsa h esély se legyen annak h baj legyen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!