Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki kiír egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kiír egy olyan kérdést, hogy "terhes lehetek-e", miért kell b*sztatni?

Figyelt kérdés
Sok kérdést láttam már, hogy gumi nélkül csináltuk, de nem ment el bennem, lehetek terhes? Ilyeneknél mindig van olyan válasz, hogy remélem terhes vagy és abortuszra kell menned, meg olyan, hogy azonnal vegyél esemény utáni tablettát meg irány a nődoki. Mi 1,5 évig úgy csináltuk barátnőmmel, mert ő a síkosítóra allergiás, én meg a púderre, mégse lett terhes. A közhiedelemmel ellentétbe NEM minden férfi előváladéka tartalmaz ondót. Amúgy is, miért kell így leamortizálni őket?
2011. júl. 9. 00:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem, képzeld el, hogy ismerőseimnél is minden rendben van mindkettőjükkel, rajta is voltak babaprojekten, mégsem jött össze évekig, csak mesterséges megtermékenyítéssel. És még egyszer hangsúlyozom: egyiküknél sem találtak semmi rendellenest.

Sokan hiszik, hogy ha megszakításos "védekezéssel" évekig megússzák babát, akkor okosak. Pedig csak szerencsések.

És aztán olvas egy ilyen kérdést a fiatal párocska, és abban a hitben kezdenek el nemi életet élni, hogy az előváladék nem tartalmaz spermiumokat. És majd megszakítással "védekeznek", meg naptár-módszereznek bátran 15-17 éves lánykák, akiknek még be sem állt rendesen a menstruációjuk - csak, mert olvassák, hogy egyeseknél az "működik".

2011. júl. 9. 01:13
 12/25 anonim ***** válasza:
hat igen, azok még fiatalok hozzá de én 21 vagyok, a barátom meg 25..
2011. júl. 9. 01:15
 13/25 A kérdező kommentje:
Én nyugodt vagyok, csak próbálom rávezetni az embereket a problémámra, próbálom megvilágítani a helyzetet. Igen, a védekezés saját felelősség. Ha nem teszi meg, idejön nyafogni... de ha sokan csak azért olvassák ezt el, hogy becsmérlő választ adjanak, akkor egyáltalán minek válaszolnak? Olyan kérdésre, ahová csak goromba választ tudnék írni, mert irritál oda nem írok... Na, ez a problémám.
 14/25 anonim ***** válasza:

nem érted amit mondok, mi? :)

az, hogy 'alkesz az apám' stb. teljesen más.

de ez kb olyan, mintha megkérdezném, hogy 'barackot ettem utána tejet ittam, most fosni fogok? :S'

előbb kell gondolkodni, ennyi. meg innen úgyse tudja senki megmondani, hogy terhes-e

15/25 A kérdező kommentje:

Te meg azt amit én mondok :) Kommunikációs zavar.

Szóval tegyük fel hogy kiírtad a kérdést. Én válaszolok, hogy nem tudom, hogy hogyan működik az emésztésed. Ennyi.

DE! Jön a sok tajparaszt, és egyből elkezdenek írkálni, hogy irány az urulógus meg vegyél széntablettát, meg remélem szétreped a lyukad. Így már érted? :)

2011. júl. 9. 01:22
 16/25 anonim ***** válasza:
deeee te meg azt nem érted hogy milyen idegesítő amikor valami naponta 20 ilyen kérdést lát és mind ilyen 14-15 évesektől. igen, el lehetne kattintani, de ha valakinek ez jól esik akkor hadd csinálja.
2011. júl. 9. 01:48
 17/25 anonim ***** válasza:

Ja és kábé ilyenek hogy "Sebbgerúgtak hokis cipővel, lehetek terhes?"

Mielőtt csinálja legalább tudjon már róla hogy mitől lehet terhes meg mitől nem, nem akkor kell acsítani mikor már lehet megvan a baj.

2011. júl. 9. 02:19
 18/25 anonim ***** válasza:

Visszatérve az eredeti kérdésre.

Én se díjazom a durvaságot. De mikor már az 5. oldalon is azt írja mindenki egy kérdésnél, hogy nem biztonságos amit az illető csinál, és a kérdező még mindig írogatja h de hát ő a kivétel, rá ez nem vonatkozik, már én is bepipulok és egyetértek azzal aki kimondja mit gondol. Mert van aki nem ért a szép szóból, hiába segíteni akar az ember.

Most ezek szerint ti 1,5 évig így csináltátok (bár a leírás alapján nem tudom mi gond lett volna pl. tablettával). Nagyon örülök, hogy nektek ez összejött, de gondold végig: húgodnak, vagy unokatestvérednek vagy jövőbeli gyerekednek, vagy akárkinek aki fiatalabb nálad és közel áll hozzád ezt javasolnád? Lehet h 100 férfiből 1nek nincs az előváladékba sperma, de ugyan honnan tudná ezt bárki is kideríteni, hogy ő nem abba tartozik akinek VAN. Nem tudsz minden egyes aktus előtt spermaszámot nézni az előváladékból. Igen van aki 5 évig megszakításozik és nem lesz gyerek, és van aki 1szer és rögtön gondolkodhat h hova menjen abortuszra.

Nem az a baj itt, h ilyet olyat mondanak, a probléma onnan ered, hogy sokaknak ez a gondolkodásuk: ,,márpedig velem ez nem történhet meg". Könnyebb ezt elhitetni valakinek önmagával, ahelyett, hogy minden téren bebiztosítsa h esély se legyen annak h baj legyen.

2011. júl. 9. 02:21
 19/25 anonim ***** válasza:
Mert aki nem tudja, h mitől lehet terhes és mitől nem, az ne szexeljen, mert baromi nagy felelőtlenség.
2011. júl. 9. 08:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam bunkó lenni, bár sokszor kiakadok, hogy mennyire nem ismerik a lányok a testüket. Barátnőimnél is ezt látom, pl. az ovuláció idegen fogalom... 18 évesen. Én csak tanácsot szoktam adni, hogy védekezzenek! Mi is védekeztünk 15 éves korom óta. Egy alkalommal nem húzott gumit a barátom,. mert nem otthon voltunk és elfelejtettünk magunkkal vinni. Nem bennem ment el, nem is ovulációm környékén volt, mégis terhes lettem 17 évesen. Mázlisták akiknek másfél évig sem csúszik be...
2011. júl. 9. 12:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!