Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül szeretkezők, belegondoltatok már az AIDS be?
Figyelt kérdés
Kb 15éve éltem szexuális életet,mikor összeszámoltam hány növel voltam.Aztán jöttek a hírek,hogy mien sok az AIDS beteg,aki nem is tudja,hogy az.Elkezdett kattogni az agyam,mert számoltam.Aztán kezdtem parázni.AIDS szürés lett a vége.Ti számoltok ezzel a rizikóval?2011. júl. 8. 16:36
1/14 anonim válasza:
Én nem, ha autóba ülök se az jár a fejemben h balesetet fogok szenvedni.
3/14 anonim válasza:
Vaginális szex esetén elég kicsi az esélye, hogy elkapod.
Ezzel leginkább az análvadász-nőcsábászoknak és a buzeránsoknak kell számolnia.
4/14 A kérdező kommentje:
ilyen könnyen veszed,hogy 1kúrással elkúrod az életed?Igaz elötte én se gondoltam bele ebbe a dologba komolyan.Aztán komoly kapcsolat,és elgondolkodtam.
2011. júl. 8. 16:43
5/14 anonim válasza:
Jajj annyi mindennel elkúrhatod az életed ha ezen paráznál mindig az se lenne jobb...
6/14 anonim válasza:
egy komoly kapcsolatban 4 év együtt lét után nem igazán parázom ettől.
alkalmi partnerrel félnék gumi nélkül.
18L
7/14 anonim válasza:
Szerintem abba meg senki sem gondol bele, hogy a gumi csak a spermiumokat tartja vissza, mert az AIDS vírus annyira apró, hogy a gyártás során keletkezett nanométeres lyukakon (hibákon) keresztül átfér. Tehát a gumi sem ad 100%-os védelmet AIDS ellen. Csak terhesség ellen véd!
8/14 bix válasza:
alkalmi partnernél mindig gumival ment/megy nem mert parázok az aids-től sokkal hamarabb össze lehet szedni más, gombás/egyéb f@st, amihez semmi kedvem. stabil párkapcsolatban persze ez nem para, nem fogok aids tesztet kérni a leendő feleségemtől...
9/14 anonim válasza:
Nem kell fűvel fával 10-20 lánnyal gumi nélkül szexelni, csak az arra érdemessel. Ha pedig igazán érdemes akkor gyerek lesz belőle. És akkor nem kell fosi.
10/14 anonim válasza:
ez nem igaz, hogy a vírus átfér a lyukakon, ez konkrétan a katolikus egyház által terjesztett hazugság. én egy időben féltem persze, meg a terhességtől is, ma meg már leszarom, mert az egész életembe belefásultam. vaginálisan is simán el lehet kapni, de tény, hogy a melegek a rizikócsoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!