Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele, hogy ha szeretné, akkor megteszem?

Figyelt kérdés
A barátom úgy tartja hogy megalázó lenne ha orálisan kielégíteném, de ő meg csinálja nekem mert azt mondta hogy magának nem tartja megalázónak és szereti „nézni” ahogy élvezem. De nem hiszem, hogy ő nem szeretné… vagy tényleg vannak olyan fiúk, akiknek ez nem fontos???
2011. júl. 8. 10:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%

Hülye előítélet! Vagy már őt kényszerítették szopásra. :D

Én nem tartottam izgatónak régen ha a csaj szopott, és nem is élveztem az elején, ugyanis sok csaj eléggé sz@rul csinálja. Nem állnak hozzá kellő alázattal!!! Magyarul úgy kéne hozzáállniuk, hogy ezt épp most tanulom, és nem úgy hogy én bármit csinálok jó vagyok!

Egy hétvége reggelén ébreszdd úgy hogy cumizod! Majd megváltozik a véleménye!

Ja és ne akkor tedd meg ha ő szeretné!!!! Hanem akkor ha mindketten szeretnétek!!! És ne csak a másik kedvéért!!!!

2011. júl. 12. 09:26
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Ki kell venni a protézist előtte, ezt bemutatod neki, megnyugszik nincs mivel Őt megharapni oszt nosza.....

Amúgy fogadd meg az előző javaslatokat !!!

2011. júl. 12. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!