Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele, hogy ha szeretné, akkor megteszem?

Figyelt kérdés
A barátom úgy tartja hogy megalázó lenne ha orálisan kielégíteném, de ő meg csinálja nekem mert azt mondta hogy magának nem tartja megalázónak és szereti „nézni” ahogy élvezem. De nem hiszem, hogy ő nem szeretné… vagy tényleg vannak olyan fiúk, akiknek ez nem fontos???
2011. júl. 8. 10:36
1 2
 1/12 Smartguy86 ***** válasza:
91%

Egyszerű: kötözd ki, és akkor nem tud mit csinálni :P

Amúgy ha ennyire ellenkezik, akkor hagyd rá... Lehet, hogy volt pár rossz tapasztalata, aztán ezzel magyarázza. Ha tényleg nem akar megalázni, akkor mit mond arra, hogy te meg akarod csinálni?

2011. júl. 8. 10:38
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Vannak férfiak is,akik az orált természetellenesnek tartják.

Inkább örülnöd kellene,hogy így gondolkodik.

2011. júl. 8. 10:40
 3/12 A kérdező kommentje:
De ez olyan fura, hogy ő csinálja nekem,de én nem neki. Szeretném valahogy Én is kényeztetni.
2011. júl. 8. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem amúgy, hogy az orális szexet miért tartják megalázónak. Mármint persze lehet úgy is csinálni, hogy az legyen, de szájjal kényeztetni a párodat mi a f*szért lenne megalázó? Hány csajtól hallottam már, hogy "én ugyan nem térdelek senki elé", hát, mondom, akkor no comment. Mindenesetre férfitól még nem hallottam ilyet, de fogalmam sincs miért kéne ennek örülni; a lónak ezen az oldalán kényelmesebb leesni, mint a másikon?
2011. júl. 8. 10:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg 69, elkezd nyalakodni, te meg megfordulsz.
2011. júl. 8. 11:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Én nem "lesből" szeretném csinálni, az engedélye nélkül, hanem azt szeretném, ha megengedné,hogy ez nekem nem megalázó, hanem öröm, hogy élvezetett nyújtok neki. :S Szeretném ha Én is tudnám valahogy kényeztetni őt a szexen kívül.
2011. júl. 8. 11:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

hát.. figyelj :) ez is egy módszer lehet:

szex után ha összebújtok, csókolgasd meg amit szoktatok :) aztán egy kis idő elteltével, ha már úgy érzed hogy esetleg újra menetre kész, a kezedet simítsd végig a mellkasától egészen a péniszéig, simogasd ott, hozd izgalomba, szenvedélyesen csókold meg, aztán szépen kérd meg őt, hogy hagy próbáld meg legalább egyszer, mert te szeretnéd és nem érzed megalázónak, és ez a fontos! :)

ha így sem akarja, akkor viszont le kell ülni, és megbeszélni megmagyarázni neki hogy nem megalázó, nem kell feltétlenül úgy, hogy letérdelsz elé, vagy ilyesmi... lehet úgy is, hogy ő fekszik közben, vagy lehet 69 is, majd eldöntitek :)

2011. júl. 8. 12:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedves utolsó megpróbálom :)
2011. júl. 8. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azt nem akarja hogy neked megalázó legyen, akkor azt, hogy neked nem az tudathatod vele úgyis, hogy elkezded csókolgatni mindenhol, és egyre lejebb mész, csak körülötte, aztán húzd végig a nyelved rajt, a végét kezd csak puszilgatni, nyalogatni...ha nem jó neki, úgyis szólni fog.lehet, hogy szóban nem tudja kimondani, hogy erre vágyik, mert félénkebb típus, és hiába kérdezed meg, pont emiatt nem fogja megmondani.

Viszont lehet, hogy kellemetlen élmények miatt nem szeretné, ezért légy nagyon óvatos vele.

2011. júl. 12. 08:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát rossz élménye sajnos volt.... a volt barátnője megharapta neki :S de azt mondja nem ezért nem szeretné, hanem mert nem akarja hogy nekem rossz legyen mármint megalázó. De Én mondom neki hogy nem az... de hát... De Én azt nem értem, hogy Ő akkor miért szereti nekem csinálni. (mert saját bevallása szerint szereti)
2011. júl. 12. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!