Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP ME! Szerintetek?
Figyelt kérdés
ha egy fiú minidg nagy csajozós volt meg ilyenek van rá esély,hogy pont nálam megváltozna??2011. júl. 7. 23:20
2/12 anonim válasza:
mindenre van esély... de azért kételkedj, van, aki nem változik
4/12 anonim válasza:
sose fog megváltozni, de te mindig hinni fogsz benne.
5/12 anonim válasza:
ja, igen, ha már nem áll fel neki, akkor már nem fog annyit csajozni, 20-25 év
6/12 anonim válasza:
Ha akarod, én megváltoztatom neked, de csak külsőre. Egy kicsi orrcsont törés, egy kicsi gerinctörés. Hívj: +36304128182
7/12 A kérdező kommentje:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:25 koszii:):D és a válaszaitokat is koszonom:D
2011. júl. 7. 23:26
8/12 anonim válasza:
megtud változni.. én ismerek ilyet.
9/12 anonim válasza:
van aki meg tud, de a legtöbbje nem!!!!!!
utálom az ilyet, mert van a pasi, aki iszik és nőzik
és összejön egy csajjal..na most a csaj tudja, hogy milyen
utána a csaj meg azért szakít vele, mert iszik és nőzik-
az ilyen helyzetben a CSAJ a nagyon hülye!!!!!!!!!!
remélem érted, hogy mit írok: tudod,hogy ilyen akkor miért akarod megváltoztatni..ilyen és kész
ráadásul nem tudod megváltoztatni sztem
10/12 anonim válasza:
Ne is próbáld megváltoztatni, mert jól összever, azt mentek a Mónika sóba(igaz, mostmárcsak Balázs)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!