Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem esek teherbe? Több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem esek teherbe? Több mint fél éve próbálkozunk. és nem megy? Mindenképp menjek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Furcsa a kérdésem, és az egész történet az... a barátommal 3 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg... aztán egy év után szülői tiltás miatt szétmentünk...több mint fél éve újra együtt vagyunk és mivel rendeződtek a dolgaink, így babát szeretnénk..de fél éve nem sikerül... mindennap szeretkezünk, minden tökéletes az ágyban... mindig bennem megy el...de minden hónapba rendesen megjön nem késik, semmi... lehet hogy meddő vagyok? azt olvastam, hogy akiknél ennyi ideig nem fogan meg baba, azoknál a nőknél ez nagyon esélyes! én 20 éves vagyok a párom 21. csak normális válaszokat szeretnék! van itt olyan akivel volt hasonló?
2011. júl. 7. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta a nőgyógyász, hogy ő másfél évig szokott várni a betegeinél, ha addig nem fogan meg spontán, akkor minkét felet alaposan kivizsgálja, és ha van probléma, orvosolja. Ezek alapján fél év után még nem biztos, hogy baj van, bár tudom, hogy rossz lehet :(
2011. júl. 7. 15:14
 12/14 A kérdező kommentje:
tehát akkor még egy év spontán! rendben! tényleg nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam...és jobb így =)
2011. júl. 7. 16:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne görcsölj rajta. Ne azért szeretkezzetek mert babát akartok hanem azért mert kívánjátok egymást. A gondolatok szerintem nagyon is kihatnak a test működésére.

De dokihoz mindenképp menjetek mind a ketten hogy a

ki tudjátok zárni a szervi bajokat ha lennének.

Hogy biztosak legyetek benne. Így nem kell azon gondolkozni hogy "vajon velem van a hiba?".

Kerüld az ilyen negatív gondolatokat! 34f

2011. júl. 7. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Fél év után az orvosok sem foglalkoznak vele. Egy év próbálkozás után kezdenek el vizsgálódni. Addig csak szerencse kérdése, mikor jön össze. Nem kell kétségbe esni. Inkább tanulmányozd a ciklusod, és az ovuláció idejére időzítsétek az együttlétet, előtte pedig a férfi részéről legyen pár nap önmegtartóztatás.
2011. júl. 8. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!