Ajánlatos elmenni az első próbálkozások előtt nőgyógyászhoz, vagy elég akkor, ha már próbálkozunk, és érezzük, hogy sikerül?
Szia.
Mire gondolsz konkrétan?
Milyen nőgyógyászati vizsgálatra , milyen sikerült próbálkozásra?
Kifejtenéd bővebben.
Mi is babával próbálkozunk. Én kb 1 éve voltam utoljára nőgyógyásznál. Nem tervezek elmenni azelőtt mielőtt sikerül a dolog, szerintem elég majd akkor. Ha nem érzed hogy valami bajod lenne, akkor szerintem nem fontos. Bár vérvételre esetleg elmehetsz a háziorvosodhoz, ő megnézi, hogy minden rendben van e, nem alacsony e vasad. És szedjetek folsavat már most a pároddal együtt, ezzel megelőzitek a korai velőcsőzáródási rendellenességet, ami már akkor is kialakulhat mikor még nem is tudod hogy babát vársz.
Sok sikert:)
Szerintem érdemes. Ha nem volt egy éve rákszűrésed, akkor megcsinálják. És tényleg nem árt, ha megnézik, nincs e gyulladásod, vagy valami hasonló. Nekem volt, kezelni kellett. Könnyebb, amíg nem vagy terhes. Plusz tud tanácsot adni, hogy szedj e bármit is. Pl folsav, ami a terhesség első heteiben igen fontos. De akár el is lehet kezdeni, vitaminokat szedni.
21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!