Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem esek teherbe? Több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem esek teherbe? Több mint fél éve próbálkozunk. és nem megy? Mindenképp menjek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Furcsa a kérdésem, és az egész történet az... a barátommal 3 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg... aztán egy év után szülői tiltás miatt szétmentünk...több mint fél éve újra együtt vagyunk és mivel rendeződtek a dolgaink, így babát szeretnénk..de fél éve nem sikerül... mindennap szeretkezünk, minden tökéletes az ágyban... mindig bennem megy el...de minden hónapba rendesen megjön nem késik, semmi... lehet hogy meddő vagyok? azt olvastam, hogy akiknél ennyi ideig nem fogan meg baba, azoknál a nőknél ez nagyon esélyes! én 20 éves vagyok a párom 21. csak normális válaszokat szeretnék! van itt olyan akivel volt hasonló?
2011. júl. 7. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy benned van a hiba, lehet a párodban, de az is lehet, hogy kettőtöknek valamiért nem jön össze. Ismerősöméknek 12év után jött össze a baba :)

Sok sikert!!

2011. júl. 7. 14:07
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem szedtél régebben tablettát?

Egyébként igen, menj nőgyógyászhoz. Nem veszthetsz semmit.

21L

2011. júl. 7. 14:08
 3/14 A kérdező kommentje:
nem szedek tabit...sose szedtem...régen hüvelytablettát használtunk... egyszer még 2 éve volt olyan, hogy késett és jobban fájt mint máskor akkor a vérzésem is más volt.. nemrég kiderült, hogy azonos a vércsoportunk, az is lehet a probléma? a páromnak előttem sok bnője volt... de mindig használt gumit...
2011. júl. 7. 14:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Hagyjatok ki pár nap szeretkezést,és akkor jól beléd tud majd lőni a párod.
2011. júl. 7. 14:15
 5/14 A kérdező kommentje:
volt már olyan, hogy hagytunk ki pár napot az elmúlt 2 hónapba volt rá példa és mégis megjött... :/
2011. júl. 7. 14:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha még félévig semmi akkor utána menjetek orvoshoz.
2011. júl. 7. 14:19
 7/14 A kérdező kommentje:
rendben! köszönöm a válaszokat! az azonos vércsoport is lehet a ludas?
2011. júl. 7. 14:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi is nehezen hoztuk össze a babát.1évig probálkoztunk.aztán már 2éves:) Már be voltunk jelentve lombikra,mert azt mondták szinte kizárt.Aztán összejött.Lázmérö,számolás,megtartoztatás,stb,na meg kevés olaj.:)Nem olyan egyszerü megcsinálni sajna,ahogy eggyesek gondolják.
2011. júl. 7. 14:28
 9/14 A kérdező kommentje:
de akik nem akarnak azoknak többségbe miért sikerül?... én szeretnék egy pici babát nagyon és egyre elkeseredettebb vagyok, pedig tudom még van időnk... de nekem miért nem lehet olyan gyorsan mint másnak? nem stresszelek rajta csak amikor megjön mindig egyre szomorúbb vagyok... :(
2011. júl. 7. 14:38
 10/14 anonim ***** válasza:
elözö vagyok,mennem kell.ha gondolod irj emilt,aztám mesélek mivel probálkozzatok,nekünk hogy jött össze.sajna az a tapasztalatom,a doki csak lehuzás anyagilag.
2011. júl. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!