Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. : Mi most a punciszőrzet-divat? 2. : Egy idősebb (28-29 éves) pasi tervezhet komolyra egy 19 éves lánnyal? 19/L
Nekem most csupasz, de kíváncsi lennék ,hogy a hasonló korú férfiaknak mi jön be leginkább .
+ hogy milyen komolyak e téren.
Én is teljesen szőrtelenítek, de nem divatból vagy más kedvéért. Így jó és kész. Ha tetszek valakinek úgy tetszek ahogy vagyok, nem ezen fog fennakadni.
Az hogy mennyire van jövője a kapcsolatotoknak sok mindentől függ! Ezt sajnos így nehéz megmondani! Bocsi. Az is változó ki milyen komoly. Ez nem kor, hanem személyiségfüggő.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-07 13:45
te mindig a rosszat látod a másikban?
ÉS mi van ha nem volt?
Semnmi. DE ti lányok csak a rosszra gondoltok..
beszéljétek meg, hogy mi a jó neki, és mi tetszik neked.
Én nem terveznék semmi komolyat, inkább induljon kalandnak, és legyen hosszabb, mint fordítva.
Sziasztok.
A punci szerintem mindig legyen csupasz, Elég gáz ha nyalás közbe a pasi sört vadász ki a szájából... :D
A másik kérdésedre a válaszom, hogy persze, hogy tervezhet!
Az én élettársam 36/F én meg 25/N vagyok és nagyon jól megvagyunk... :) Bár rám azt mondják, hogy nagyon érett vagyok a koromhoz képest, de szerintem tutira működik, pedig nálunk a páromnak még 2 gyereke is van és minden jól működik köztünk. 25/n
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-07 13:45
Jobb lett volna ha meg sem szólalsz!
Ilyen tanácsot is csak az adhat akivel negatív dolgok történtek csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!