Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 1. : Mi most a punciszőrzet-di...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. : Mi most a punciszőrzet-divat? 2. : Egy idősebb (28-29 éves) pasi tervezhet komolyra egy 19 éves lánnyal? 19/L

Figyelt kérdés

Nekem most csupasz, de kíváncsi lennék ,hogy a hasonló korú férfiaknak mi jön be leginkább .

+ hogy milyen komolyak e téren.

2011. júl. 7. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A bundás a divat!
2011. júl. 19. 22:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Én 26 éves vagyok, és nekem tökéletes lenne a csupasz punci, az a kedvencem. ;)
2011. júl. 19. 23:12
 13/22 anonim válasza:

Én is teljesen szőrtelenítek, de nem divatból vagy más kedvéért. Így jó és kész. Ha tetszek valakinek úgy tetszek ahogy vagyok, nem ezen fog fennakadni.

Az hogy mennyire van jövője a kapcsolatotoknak sok mindentől függ! Ezt sajnos így nehéz megmondani! Bocsi. Az is változó ki milyen komoly. Ez nem kor, hanem személyiségfüggő.

2011. júl. 19. 23:22
 14/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-07 13:45

te mindig a rosszat látod a másikban?

ÉS mi van ha nem volt?

Semnmi. DE ti lányok csak a rosszra gondoltok..

2011. júl. 19. 23:50
 15/22 anonim válasza:
2. szerintem tervezhet ... :) .. én 16éves vagyok .. és a pasim 20 .. és már eléggé komolyra fordultak a dolgok.
2011. júl. 20. 00:32
 16/22 josek ***** válasza:
szerintem a csupasz,, már nem divat a naturális, meg csupasz tisztább érzést ad szerintem
2011. júl. 20. 05:54
 17/22 Kokto válasza:

beszéljétek meg, hogy mi a jó neki, és mi tetszik neked.

Én nem terveznék semmi komolyat, inkább induljon kalandnak, és legyen hosszabb, mint fordítva.

2011. júl. 20. 07:27
 18/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

A punci szerintem mindig legyen csupasz, Elég gáz ha nyalás közbe a pasi sört vadász ki a szájából... :D

A másik kérdésedre a válaszom, hogy persze, hogy tervezhet!

Az én élettársam 36/F én meg 25/N vagyok és nagyon jól megvagyunk... :) Bár rám azt mondják, hogy nagyon érett vagyok a koromhoz képest, de szerintem tutira működik, pedig nálunk a páromnak még 2 gyereke is van és minden jól működik köztünk. 25/n

2011. júl. 20. 08:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... bocsi nem sört vadász ki a szájából, hanem szőrt... :D Bár gondolom a pasiknak tetszene a punci meg a sör... :)
2011. júl. 20. 08:19
 20/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-07 13:45

Jobb lett volna ha meg sem szólalsz!

Ilyen tanácsot is csak az adhat akivel negatív dolgok történtek csak!

2011. júl. 20. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!