Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mackós pasi mostanság nem divat?

Mackós pasi mostanság nem divat?

Figyelt kérdés

eléggé szőrös tipusu fiu vagyok, már most nagyon szőrös a hasam, kezd a melkasom is rendesen.. a fenekem, a combom.. kb minden..

de mindenhol azt látom, hogy a lányok a szőrtelen fiukat szeretik.. csak hason csíkban, max melkason jön be neki.. de akinek mindene mint egy medvének nem..

emikatt magam sem tudom teljesen elfogadni :(

gyantázni nem merem mert naggggyon fáj.. borotválástól pedig csak erősödik.. szal sokkal roszabb lesz

nem azt mondom, hogy nem tudom beszélni a lányokkal stb.. de nagyon b***a a csőröm hogy mit gondol(hat)/mit gondol hat majd ha meglátja hogy ennyire szőrös vagyok.. (leszek)

tudom-tudom ne általánosítsak.. a lányoknak fiu kell, a nőnek férfi.. de az én korsztályom nem erre bukik ahogy észrevettem..

15/f

2009. aug. 28. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert ne ilyen kis emonak kinéző tecktonikos dancer tinipics*kat keress:) én 17 vagyok és a barátnőmnek még mondhatom tetszik is hogy nem vagyok ilyen "szőrtelen kisgyerek" mint a velem korú éretlen kis taknyosok:)
2009. aug. 28. 00:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, én pl. imádom, ha egy pasi szőrös! (Kivéve a háton, na ott azért ne legyen az...) De egyébként mindenhol máshol imádom:)

Szerintem egy férfi nézzen ki férfiasan. És ehhez hozzátartozik a szőr is.

18/L

2009. aug. 28. 00:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy mackós, testalkatra szokták érteni, nem arra, hogy mennyire vagy szőrös.

Egyébként ha valaki szeret, nem azt fogja nézni, hogy szőrös vagy -e, vagy sem.

Azt gondolom, hogy egy kicsi kell, de azért ne legyen eltúlozva sem. Pl. ha egy pasinak szőrös a háta, vagy a hónalja az nekem annyira nem bejövős. Viszont a mellkasán azért legyen egy kicsi (természetesen ne őserdő stílusban).

18/L

2009. aug. 28. 07:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Namost a hónalja _mindenkinek_ szőrös (leukémiások kíméljenek), a legszőrtelenebb luvnyának vagy emósnak is (legfeljebb szőrtelenít). Amúgy az igazi lányoknak ez nem gáz, legfeljebb majd megkér, hogy őt ez zavarja, te meg mivel meg akarod majd dugni, kedvére fogsz tenni.

Amúgy a gyanta nem fáj annyira (hehe, barátnőmnek volt felesleges csíkja aztán kipróbáltam... comb belső fele, érzékeny rész, de annyira nem volt gáz), a borotváról meg hülyeség ez az erősebb lesz. A szőr nem fű, nem élő részed. Ha erősebben nő ki az azért van, mert közben te is férfiasodsz, nem azért mert borotváltad.

2009. aug. 28. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

utolsó: erősebb nem lesz, de vastagabbnak látszik.. az addig világos szőrszálak is feketék lesznek=rosszabb lesz..

mellesleg, a testalkatom mackós + szőrös leszek.. apámnak is tiszta őserdő a hasa meg a melkasa.. + a háta is(na azt én gyantázni fogom mindenképpen)

2009. aug. 28. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:

a hátadon szőkítsd ki, vagy borotváld le.

Őszinte leszek, 13 lány vagyok, és télleg nem jön be túlzottan, de ez olyan, hogyha szeretem, akkor pont aranyosnak meg férfiasnak fogom találni. :D

Am az olyan aranyos mikor valakinek ilyen szőrös a lába :))

2010. jún. 19. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
mi az hogy divat? kérlek ez nem így működik...
2010. aug. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!