Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. : Mi most a punciszőrzet-divat? 2. : Egy idősebb (28-29 éves) pasi tervezhet komolyra egy 19 éves lánnyal? 19/L
Nekem most csupasz, de kíváncsi lennék ,hogy a hasonló korú férfiaknak mi jön be leginkább .
+ hogy milyen komolyak e téren.
Ha a divatot követed, az már régen rossz. Neked mi tetszik??
Nekem mindkettő, de én férfi vagyok.
Tervezhet komolyat mindenki, de te ismerőd a pasit.
Csak szeretnék megfelelni neki.
Nem azt várom, hogy azt mondjátok, szeret-e vagy sem ... csak úgy általánosságban jellemző-e rátok.
A divat a csupasz vagy fazonírozott.
Igen,tervezhet!
Az 1. kérdésre, én a csupaszt szeretem csak és kizárólag.
Az, hogy tervezhetsz -e, nos 2 dolog:
1. Vajon 28-29évesen miért van még egyedül? Lehet, hogy már volt egy tönkrement komoly kapcsolata, ha igen, miért? Lehet hogy ő csalta meg (mondjuk egy fiatalabb csajjal), vagy őt, vagy csak spontán rosszul választott?
És ha nem volt még komolyabb kapcsolata, miért pont veled lenne az? Olyan stílusú, aki komolyabbnak látszik(cask peches a nők terén ,vagy muja, vagy egyéb okok miatt nincs komoly kapcsolata), vagy olyannak aki eddig csak játszott a nőkkel? Ha a 2., akkor miért pont veled ne tenné?
Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, te ismered, szóval ezekre neked kell tudnod a választ. Ha ezekre válaszolsz magadban, és a végén elgondolkodsz, biztos vagyok benne, hogy a helyes döntést fogod megozni.
Majd úgyis mondani fogja, ha alakítani akar rajta(d).
Amúgy a leszállópályát javaslom. 32F
1.nem tudom mi a divat de nekem a férjem úgy szereti ha csupasz,így olyan
2.akár tervezhet is,ebben a korban az ekkora korkülönbség nem feltétlen kell gátló tényező legyen,úgy értem én 18 voltam már, férjem 7 évvel több,és én addigra éltem már amennyit akartam,ő pedig komolyabb volt mint a velem egykorúak, így biztosra vehettem hogy nem játszani fog velem hanem komoly kapcsolatot akar.akart is tervezett is velem komolyat majdnem 9 éve és azóta már házasok vagyunk és van egy csodaszép 2 éves kiscsajszink...:-)))
Mindegy csak ne legyen kopasz!
29F
Én természetes szőrösen szeretem a legjobban, de ha kopasz az sem zavar!
Fő a változatosság szerintem!
:D
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!