Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnököm fia megzsarolt mit csináljak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok külföldön vagyok nyári munkán. Pincérként dolgozom egy hotelba, tanult csinos lány vagyok. A főnök fia (18) is itt dolgozik nemrég szakított a barátnőjével és szemet vetett rám. Azt mondta kirúgat ha nem megyek bele a játékba. Ha most kirúgnak nem tudom hogy megyek haza mit fogok csinálni. Mit csináljak?2011. júl. 6. 21:06
4/16 anonim 

válasza:

Beszéld meg a főnököddel. Ez nem vicc.
5/16 anonim 

válasza:

Szólj a főnöknek, hogy állítsa le a fiát vagy mész a rendőrségre
6/16 A kérdező kommentje:
De hát ha a fia el tudja érni hogy kirúgjon a főnök akkor nem nagyon érdekelné a dolog nem?
2011. júl. 6. 21:12
7/16 anonim 

válasza:

Ezért lenne jó, ha Te beszélnél előbb a főnököddel, és nem a fia.
8/16 anonim 

válasza:

bocs, de ha te ezen egy percig is gondolkozol akkor hülye vagy :) szerintem a válasz egyértelmű. jelentsed a főnöknek.
vagy belemész a "játékba" aztán később megint megzsarol valamivel...
9/16 anonim 

válasza:

Normális apa ilyen nem engedne meg a fiának, szóval, ha értelmes főnököd van akkor mond meg mielőtt ő talál ki rólad valamit.
10/16 anonim 

válasza:

menj el mondjuk a jogi egyetemre, és akkor nem kell majd pincérnőként dolgoznod, és azt is fogod tudni, hogy mik a teendők ilyen helyzetben.
A főnököd nem mondhat neked fel azonnal, a felmondási időt még le kell dolgoznod, vagy ha azonnal mond fel neked, akkor is ki kell fizetnie azt az időt, ami a szerződésben szerepelt (általában 1 hónap). A fiát feljelentheted zsarolásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!