Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a főnököm kikezd velem?
Figyelt kérdés
Nem durva dolgokra gondolok, csak észre vettem, hogy finoman mintha próbálkozna, de nyugtassatok meg ha szerintetek nem így van. Mondok pár példát: Van egy hobbija ahova már 2x is elhívott a munka után, figyelmes, minden változást észre vesz rajtam ezeket még mind elnézném, de volt egy ominózus eset mikor egy száll alsónadrágban jelent meg előttem.... Ez már azért sok nem? :)2011. szept. 16. 23:11
1/19 anonim 

válasza:

Ezek nem konkrét jelek.
Neked nem tetszik?
2/19 anonim 

válasza:

Nehéz elképzelni olyan esetet amikor a főnök csak alsónadrágban van alkalmazott előtt...
4/19 A kérdező kommentje:
De direkt beállítani egy alsónadrágba? Meg folyton segíteni akar nekem mindenben. Pontosan most nem tudom leírni mert regények lennének, de amiket mesélek már mások mondták, hogy nem lehet hogy próbálkozik? Van párom és már neki is feltűnt a túlzott közvetlensége.
2011. szept. 16. 23:20
5/19 anonim 

válasza:

"Van egy hobbija ahova már 2x is elhívott a munka után"
Ezek szerint randizgatsz a főnököddel??!
Ezek után nem álszent a kérdésed??
6/19 A kérdező kommentje:
De egyébként meg nem veszem észre hogy egész nap stírölne vagy ilyesmi. Csak volt már, hogy túl közel volt hozzám helyzetekben és már zavart...
2011. szept. 16. 23:21
7/19 anonim 

válasza:

ha jó faszi és bejön neked, hajrá. De ne a munkahelyen édelegj vele.
8/19 A kérdező kommentje:
57% mondtam egy szóval is hogy elmentem?
2011. szept. 16. 23:22
9/19 anonim 

válasza:

Mégis, hol találkoztál vele alsónadrágban??
10/19 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen!! Nem részletezem pontosan mert rám ismer valaki, de egészségügyben dolgozom.
2011. szept. 16. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!