Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a főnököm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a főnököm kikezd velem?

Figyelt kérdés
Nem durva dolgokra gondolok, csak észre vettem, hogy finoman mintha próbálkozna, de nyugtassatok meg ha szerintetek nem így van. Mondok pár példát: Van egy hobbija ahova már 2x is elhívott a munka után, figyelmes, minden változást észre vesz rajtam ezeket még mind elnézném, de volt egy ominózus eset mikor egy száll alsónadrágban jelent meg előttem.... Ez már azért sok nem? :)
2011. szept. 16. 23:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
privátban leírhatod mert érdekel a dolog ha nem akarod közszemlére tenni
2011. szept. 16. 23:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem konkrétan főnököm volt az a férfi aki kikezdett velem, de felettem állt, és jóban volt a fő főnökkel.

Úgy történt az egész, hogy egy irodában dolgoztunk, én asszisztens voltam. Mikor nem volt bent egy ügyfél sem, akkor odajött hozzám beszélgetni a fickó.. Akkor még nem is volt tolakodó, csak érdeklődött stb. Aztán egyre durvább dolgokat csinált.. Próbált lépten nyomon hülye indokokkal hozzámérni.

Pl . Volt egy szúnyogcsípés a karomon, odajött, és elkezdte a mutatóujjával cirógatni a csípést, hogy : "jéé, ez meg mi? Megcsípet valami?"

Már ez egy kicsit fura volt, mert nem voltunk olyan "baráti" kapcsolatban, hogy alapból ilyen közel lépjen hozzám, és megérintsen, sőt, cirógasson.

Aztán, olyanokat is csinált, hogy úgy tett, mintha ki akarna kerülni, de nem férne el mellettem (pedig elfért volna) és átfogta a derekam, és gyengéden arrébb húzott.. Ezt nagyon sokszor eljátszotta. Az másodlagos volt, hogy állandóan vizslatott, méregetett.

Egyszer, mikor ültem mellette, végigsimította a combomat, egy olyan indokkal, hogy, milyen fura anyagú a nadrágom, és milyen érdekes a tapintása!! :) Tiszta röhej.

Ekkor már betelt egy kicsit a pohár, és megemlítettem a főnök(asszony)nak, hogy miket csinál a pasas. Ő erre közölte, hogy a fickó egy nőcsábász, ezt itt mindenki tudja, de ne vegyem komolyan, csak legyek vele kedves.

Egy darabig ez így is ment, de a fazon állandóan erősködött, mindig haza akart vinni a saját autójával. Nekem viszont már ekkor vőlegényem volt, emiatt alapjáraton nem ültem volna be az autójába!! Nem akartam, h bárki pletykáljon rólunk, másrészt, semmi kedvem nem volt vele egy autóban utazni. Nem bírtam elviselni azt az őrültnagy egóját..azt hitte, minden nőt megkaphat.

Szóval, többször kérlelt, hogy hagy vigyen Ő haza az autójával. Én pedig mindig elmondtam neki, hogy "bocs, de nem.. párom mit szólna..stb stb... " Ő erre mindig csak annyit mondott felháborodva, hogy nem akar tőlem semmit, csak hazavinni...és ez egy szimpla munkakapcsolat. Ő nekem egy kolléga, aki haza akar vinni, semmi több.

Persze ekkor már egyértelmű volt nekem, hogy ennél többről van szó a számára.

Akkor döntöttem úgy, hogy kilépek a munkahelyről, mikor a kérlelése elkezdett átcsapni fenyegetőzésbe.. "Rendben, ha még ennyire sem vagy hajlandó, hogy egy autóba beülj velem, akkor szólok a főnökasszonynak, hogy nem működsz velem együtt a munkában, nem lehet veled együtt dolgozni".

Ekkor, én magam szóltam a főnöknek, aki nagy meglepetésemre annyit mondott, hogy akkor engedjem, hogy hazavigyen, és megnyugszik. Meg, hogy én fújom fel a dolgot, pedig a fickó csak egy szimpla munkakapcsolatot akar.

Nos, én ezt nem így éreztem. Tolakodó volt... tapizott, cirógatta a combom, fogdosta a derekam..állandóan bámult, és a végén megzsarolt, mert nem akartam, hogy Ő vigyen haza... Felmondtam.

2011. szept. 16. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Egészen véletlenül nem egy baranyai cégnél vagy személyi asszisztens?
2011. szept. 17. 05:25
 14/19 anonim ***** válasza:
28%

Hja, ha egészségügyben dolgozol, az más...

Ott minden főnök kivont alsógatyában flangál??

Amúgy volt egy ápolónő ismerősöm, aki mesélte,

hogy az éjszakai műszak a "dugós műszak"!!

Az ügyeletes orvos mindig úgy osztotta be a nővéreket maga műszakjába, hogy melyikkel nem volt még!!

(Még mielőtt bárki hitetlenkedne, ez IGAZ!!!)

2011. szept. 17. 09:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolsó te ennyire értetlen vagy? Ki mondta, hogy az egészség ügy az más és természetes dolog amit írtam? Istenem.... Egyébként meg nem dolgozom éjszaka!
2011. szept. 18. 14:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Miért a Baranyai cégnél is ez a helyzet? :)
2011. szept. 18. 14:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Vazze!

1. A főnököddel szemben legyen ekkora a szád, ne velünk szemben!!

2. Amúgy olvassad el mit írtál itt össze-vissza!

3. Nagy barom vagy!

2011. szept. 19. 03:37
 18/19 A kérdező kommentje:
Pfff,1. Csak Te nem értetted amit írtam, olvasd már vissza mennyit kellett magyarázkodnom mert nem fogtad fel a leírtakat! Akkor ki a barom? 2. Nem "velünk" hanem veled szemben! Idióta!
2011. szept. 19. 21:23
 19/19 anonim ***** válasza:

23.42

és a vőlegényed nem beszélgetett el vele a kilépés után,vagy valami?

a barátodat nem látta soha?

mert az én barátnőmnél is volt hasonló,nem fejlődött idáig,mert az ilyet csírájában fojtom el,de mikor a fickó meglátott,megismert,soha többet nem mert semmit próbálkozni.

egy ilyen gyenge kis próbálkozása volt összesen,de másnap már bent voltam a melóhelyén,"megmutatni" magam,hogy ki is az ellenfele.

ennyi is elég legtöbbször.

de egy olyanért amit veled csinált,azért tuti,hogy leütném.

2012. jún. 15. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!