Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak nekem fáj a fejem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fáj a fejem az ilyen pasiktól?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, mindenki gyúr, amivel nem is lenne gond, ha nem kötnék állandóan az orromra, előkerültek a "menő" izompólók és az utcán majdnem minden pasi félmeztelen, főleg a rondák, akik viszont egósak. Valahogy tökre elegem van az ilyen érzelmileg sekélyes emberekből, akiknek az egész életük a fekvőtámaszokból áll, meghogy az "izmaikkal" imponáljanak a csajoknál. És az a legrosszabb, hogy ezekből az ősemberekből van a legtöbb mintha sorszalagon gyártanák őket.

Csak én vagyok az egyetlen, akit idegesítenek? Remélem értitek, hogy melyik típusról beszélek.

Hogyan kerülhetném ki őket?

2011. júl. 6. 14:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nézd, mindenhol ezt nyomatják a lányok. Akár itt is lehet ezer, meg ezer ilyen beszólást olvasni, máshol is hallani, ők meg egész egyszerűen ezt hiszik, ezt tartják mérvadónak.
2011. júl. 6. 15:09
 22/30 anonim ***** válasza:
Kérdező most jobban tetszene egy olyan pasi mint én aki 60 kiló? én nem hiszem...
2011. júl. 6. 15:16
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

En csak azt nem ertem, hogy az emberek miert vannak folyton olyan veszettul elfoglalva a masikkal!

Lesik minden lepeset, kipeceznek maguknak bizonyos csoportokat, vagy embertipusokat, keresik rajtuk a fogast, igyekeznek valamibe belekotni, imadnak bosszankodni, masok bajain csamcsogni, kitapintani a gyenge pontokat, azokat jol megtamadni, beszologatni, masok belugyeibe belekontarkodni, irigykedni, masokban hibat keresni, lenezni, szanakozni, lesajnalni, kirohogni, megvetni, felhuzni magukat valamin, csak hogy erezzek, hogy elnek...

Nem erdekel, hogy ki gyurja ki magat, nem erdekel, hogy ki mit hord, nem erdekel, hogy ki kivel d*g a hetvegi faludiszko utan a lucernasban, nem erdekel, hogy ki milyen dagadt, vagy ki milyen sovany, nem erdekel, hogy ki mennyire perverz/b*zi/leszbikus/biszexualis/heteroszexualis/aberralt/pedofil/pederaszta/verfertozo, nem erdekel, hogy ki hogy nez ki... ha szembejon velem az utcan egy vadidegen, egyszeruen csak szeretnek normalisan, kulturaltan elhaladni mellette, mint egy ember egy masik ember mellett es cserebe csak annyit kerek, hogy o is ugyanigy sz*rjon le engem es tartsa tiszteletben a szemelyes eletteremet!

2011. júl. 6. 15:28
 24/30 anonim ***** válasza:
92%

Igazi Magyar véleményt láthattunk!

"mindenki szArjon mindenkire"

:D

2011. júl. 6. 15:29
 25/30 anonim ***** válasza:
40%

A válasz megírásának időpontja: ma 15:09

kétlem, hogy bárki is lagzi lajcsi méretűre fújodna egy sima kreatin monohidráttól, főleg, hogy csekély mértékben vizesít. edzés nélkül még a szteroidok sem érnek sokat, akkor mégis miről beszélsz, hogy nem kell csinálni semmit és megnő valaki a kreatintól? te jó ég... azt hiszem ezen a ponton kell azt mondanom, hogy kár a gőzért! legyen igazad, nekem mindegy. nyilván rengeteg cikket olvastál róla és hozzáértő emberektől hallottad...

2011. júl. 6. 15:29
 26/30 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélek,a cikkeknek nem adok semmi hitelt..

Viszont van egy testvérem,aki 65 kg volt még pár hónapja...

Most úgy néz ki,mint a Michelin-baba..

Azt sem tudja,mi az hogy konditerem,és ki nem találnád hogy mit szed...igen. Kreatint .

2011. júl. 6. 15:35
 27/30 anonim ***** válasza:
51%
Na igen, bírom az ilyen mindenféle sza.rral agyontömködött felfújt pasikat... Ha már izmos akkor azt cucc nélkül érje el, ha emelni kell valamit ne alázzam már le nő létemre...
2011. júl. 6. 15:45
 28/30 Scrappy111 ***** válasza:

én szeretem az izmos pasikat

viszont a többség össze-vissza mutogatja magát közbe nekem kidolgozottabb a karom, és ez a szomorú helyzet.

2011. júl. 6. 16:53
 29/30 anonim ***** válasza:
14:43: Egy szexi fekete...;)
2011. júl. 6. 17:58
 30/30 anonim ***** válasza:

15:28-as vagyok!

A 15:29-es valaszolonak uzenem: felreertettel!

Ugy ertettem, hogy mindenki eloszor a sajat portajan nezzen korul es ha ott minden makulatlan, akkor esetleg osztogathat tanacsokat masoknak, hogy hogyan kell kinezni, oltozkodni, viselkedni, stb.... Epp, hogy a jo magyar szokas ellen szolaltam fel, hogy ti. szeretjuk a masikban keresni a hibat!

Nekem sosem jutna eszembe masoknak a stilusat, megjeleneset, kinezetet kritizalni, mert mindenki azt csinal, amit akar, a vilag sokszinu, es sokfele ember el benne... ki vagyok en, hogy megszoljak barkit is ilyen dolgok miatt?! Meg eleve miert erdekelne, hogy az utcan maszkalo vadidegenek hogy neznek ki?! Elhaladok mellette, elhalad mellettem, nincs interakcio, a tortenet itt le is zarul! Hadd dontse mar el mindenki, hogy milyen megjelenessel, kulsovel erzi jol magat...

De lehet, hogy csak azert ilyen magas az ingerkuszobom, mert eltem egy darabig egy kulfoldi vilagvarosban, ahol aztan lattam annyifele embert, hogy azt elmondani is nehez!

2011. júl. 6. 19:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!