Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak nekem fáj a fejem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fáj a fejem az ilyen pasiktól?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, mindenki gyúr, amivel nem is lenne gond, ha nem kötnék állandóan az orromra, előkerültek a "menő" izompólók és az utcán majdnem minden pasi félmeztelen, főleg a rondák, akik viszont egósak. Valahogy tökre elegem van az ilyen érzelmileg sekélyes emberekből, akiknek az egész életük a fekvőtámaszokból áll, meghogy az "izmaikkal" imponáljanak a csajoknál. És az a legrosszabb, hogy ezekből az ősemberekből van a legtöbb mintha sorszalagon gyártanák őket.

Csak én vagyok az egyetlen, akit idegesítenek? Remélem értitek, hogy melyik típusról beszélek.

Hogyan kerülhetném ki őket?

2011. júl. 6. 14:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Itt van a nyár,minden csaj falatnyi ruhában jár.Ezzel se lenne gond.Most,ha végig megyek az utcán,formás seggek,kerek mellek néznek vissza rám.Valahogy tökre elegem van az olyan csajokból,akik a dekoltázsukkal imponálnak a pasiknak.És az a legrosszabb,hogy az ilyen divatp*csákból van a legtöbb,mintha sorszalagon gyártanák őket.

Eddig próbáltam a Te megfogalmazásod szerint írni.Tudod mi a nagyon rossz még? Hogy ezek a csajok bájolognak,meg teszik a szépet.Aztán ha összeszeded magad és és végre odamész hozzájuk,akkor szépen lassan pofára ejtenek.

Csak én vagyok az egyetlen, akit idegesítenek?

22/f

2011. júl. 6. 14:44
 12/30 anonim ***** válasza:

Azért az éremnek két oldala van...

Egyre ritkább a természetes szépségű nő is,

mindenki béjvaccs akar lenni,és új melleket csináltatnak maguknak..

2011. júl. 6. 14:45
 13/30 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt akartam írni, hogy a csajok is mind egyformák lesznek lassan, úgyh egy szót se szólhatunk.. Mondjuk én is frászt kapok az ilyen pasiktól.

25l

2011. júl. 6. 14:50
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar az izompóló a pasikon (legalább rajtuk van) :D inkább az zavar, hogy minden közösségi oldalon a tükrös-fürdőszobás félmeztelen képeiket mutogatják és mellé bevágják azt az értelmetlen bamba fejet, amitől azt hiszik, hogy "férfiasak" és jól áll nekik. De legalább jót nevetek rajtuk :) Szerencsére vannak kivételek, nekik pedig tiszteletem.
2011. júl. 6. 14:55
 15/30 anonim ***** válasza:
Az igazi férfi nem ilyen, mint amilyeneket itt leírtál (:
2011. júl. 6. 14:57
 16/30 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondom, ezek a "nőknek meg kell felelnünk - tudatalatt ez vezérel minket" férfiak.
2011. júl. 6. 14:58
 17/30 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:38

ez aztán az értelmes hozzászólás! kicsit sem süt belőle az irigység... tudod is te, hogy mi az a kreatin ugye? persze az észt osztani azt lehet.

2011. júl. 6. 15:02
 18/30 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy mindenki a másikra mutogat. Mindenki magának akarjon megfelelni. Mi az, hogy a nők miatt gyúrjátok ki magatokat? Tudjátok hány lánynak tetszenek a vékony, vagy mackós típusú srácok? Legalább informálódjatok, mielőtt butaságokat állítanátok.

Nekem tetszik ha valaki szálkás, de a gyúrós izomzat nem jön be. Rendes sport párti vagyok.

A lányokra pedig szintúgy igaz ez a hozzáállás a dolgokhoz. Valaki feljebb tökéletesen megfogalmazta. :)

2011. júl. 6. 15:06
 19/30 A kérdező kommentje:

"az zavar, hogy minden közösségi oldalon a tükrös-fürdőszobás félmeztelen képeiket mutogatják és mellé bevágják azt az értelmetlen bamba fejet, amitől azt hiszik, hogy "férfiasak" "

Ezért nem vagyok fennt Facebookon :)

"Az igazi férfi nem ilyen, mint amilyeneket itt leírtál (:"

Tudom és épp az a baj, hogy azokból kevés van.

"Pont ezt mondom, ezek a "nőknek meg kell felelnünk - tudatalatt ez vezérel minket" férfiak. "

Igen, de honnan szedik, hogy a nőknek ez jön be?

2011. júl. 6. 15:06
 20/30 anonim ***** válasza:
46%

15:02 "ez aztán az értelmes hozzászólás! kicsit sem süt belőle az irigység... tudod is te, hogy mi az a kreatin ugye? persze az észt osztani azt lehet."

Pontosan tudom,mi az a kreatin.

2 hónap alatt felvizesednek az izmaid tőle,nem is kell semmit csinálnod,és máris lagzilajcsi leszel.

Ha pedig leállsz vele,egyszerűen kihugyozod az "izmaidat".

De gondolom ezt Te nem tudtad...

2011. júl. 6. 15:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!