Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak nekem fáj a fejem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fáj a fejem az ilyen pasiktól?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, mindenki gyúr, amivel nem is lenne gond, ha nem kötnék állandóan az orromra, előkerültek a "menő" izompólók és az utcán majdnem minden pasi félmeztelen, főleg a rondák, akik viszont egósak. Valahogy tökre elegem van az ilyen érzelmileg sekélyes emberekből, akiknek az egész életük a fekvőtámaszokból áll, meghogy az "izmaikkal" imponáljanak a csajoknál. És az a legrosszabb, hogy ezekből az ősemberekből van a legtöbb mintha sorszalagon gyártanák őket.

Csak én vagyok az egyetlen, akit idegesítenek? Remélem értitek, hogy melyik típusról beszélek.

Hogyan kerülhetném ki őket?

2011. júl. 6. 14:29
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
100%

"Hogyan kerülhetném ki őket?"

Járj könyvtárba, ott ilyenekkel tuti nem találkozol.

2011. júl. 6. 14:31
 2/30 anonim ***** válasza:
27%
Mert a csajok az iylenekre buknak, gyúrj te is:D
2011. júl. 6. 14:33
 3/30 anonim ***** válasza:
ne vegyél róluk tudomást, ők is csak emberek, ha azt akarják joguk van izomtrikót hordani. én csak azt nem értem miért foglalkozol te velük? inkább csinálj valami programot a pároddal...
2011. júl. 6. 14:34
 4/30 anonim ***** válasza:
49%
irigy vagy
2011. júl. 6. 14:36
 5/30 A kérdező kommentje:
nő vagyok
2011. júl. 6. 14:37
 6/30 anonim ***** válasza:
52%

Régen még gyúrtam,

már nem edzek,

de a szert még szedem...:D:DD

Amióta bejönnek ezek a kreatin porok Amerikából,azóta lesznek a vékony kis önbizalomhiányos p*csökből biztonságiőr-forma telesz@rt zoknik.

Azt viszont nem tudják szerencsétlenek,hogy 40 évesen beesett arcú,vesebántalmakkal küszködő impotens balekok lesznek.

2011. júl. 6. 14:38
 7/30 A kérdező kommentje:

Nem tudom, de nekem ez csak magamutogatásnak tűnik.

[link]

Nem hiszem, hogy annyira kényelmes lenne, hogy mindig ilyet kéne hordani. Egy ing szerintem sokkal esztétikusabb és szexisebb is.

2011. júl. 6. 14:41
 8/30 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az, mikor a nők elindítanak egy lavinát, és képtelenek megállítani. Nem a nők szajkózzák mindig, legyen izmos, legyen (ebből következik) férfias! Hát csak teszik, amivel a nőknek imponálhatnak... Ez a gyúrás 4-5 éve még ritkaságnak számít, ma már a 12 éves is gyúr... Nők: egyétek meg, amit főztetek, Ti akartátok...
2011. júl. 6. 14:42
 9/30 anonim ***** válasza:
+ott
2011. júl. 6. 14:43
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez még fekete is ráadásul...:S
2011. júl. 6. 14:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!