Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fáj a fejem az ilyen pasiktól?
Itt a nyár, mindenki gyúr, amivel nem is lenne gond, ha nem kötnék állandóan az orromra, előkerültek a "menő" izompólók és az utcán majdnem minden pasi félmeztelen, főleg a rondák, akik viszont egósak. Valahogy tökre elegem van az ilyen érzelmileg sekélyes emberekből, akiknek az egész életük a fekvőtámaszokból áll, meghogy az "izmaikkal" imponáljanak a csajoknál. És az a legrosszabb, hogy ezekből az ősemberekből van a legtöbb mintha sorszalagon gyártanák őket.
Csak én vagyok az egyetlen, akit idegesítenek? Remélem értitek, hogy melyik típusról beszélek.
Hogyan kerülhetném ki őket?
"Hogyan kerülhetném ki őket?"
Járj könyvtárba, ott ilyenekkel tuti nem találkozol.
Régen még gyúrtam,
már nem edzek,
de a szert még szedem...:D:DD
Amióta bejönnek ezek a kreatin porok Amerikából,azóta lesznek a vékony kis önbizalomhiányos p*csökből biztonságiőr-forma telesz@rt zoknik.
Azt viszont nem tudják szerencsétlenek,hogy 40 évesen beesett arcú,vesebántalmakkal küszködő impotens balekok lesznek.
Nem tudom, de nekem ez csak magamutogatásnak tűnik.
Nem hiszem, hogy annyira kényelmes lenne, hogy mindig ilyet kéne hordani. Egy ing szerintem sokkal esztétikusabb és szexisebb is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!