Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuskaaa123 kérdése:
Fiúk! Szerintetek normális, ha egy lány ennyire perverz?
Figyelt kérdés
Én mindig kívánom a szexet, azt, hogy kinyaljon stb. De sajnos távkapcsolatban élünk és én mindig mondom msn-en, hogy mit kívánok stb.. Akkor ő kicsit elutasító, mert azt mondja, hogy ő nem ennyire perverz és ez neki sok stb.. De amikor találkozunk, akkor meg másképp viselkedik.. Szerintetek megcsal?:(:S2011. júl. 6. 12:47
21/30 A kérdező kommentje:
Köszi 12:38-as! Am utolsó válaszoló, az szuper, hogy a barátnőidnek tartós a kapcsolata, de nem ezt kérdeztem.. :D
2011. júl. 8. 12:43
22/30 A kérdező kommentje:
Ja vagy .. de mégis értem.. de én nem akarok mással beszélni ilyesmiről..
2011. júl. 8. 12:45
23/30 Dottorre 

válasza:

Nem feltétlen csal meg azért, mert nem kívánja MSNen megosztani a dolgokat. MSNen én sem szeretem, és ez nem azért van, mert nem vagyok benne bármiben, hanem azért ,mert személytelen. Telefonban lehet beszélgetni ilyesmiről, de leginkább élőben kell. Ez nem megcsalás kérdése, ebben szinte biztos vagyok.
24/30 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 8. 12:55
25/30 anonim 

válasza:

Azonnal írj rám.Pont ilyen vagyok,Kanba. ;)
26/30 A kérdező kommentje:
Nem párkeresés céljából írtam ki ezt a kérdést! :D Azért kösz h felajánlottad magad.. xD
2011. júl. 8. 13:48
27/30 anonim 

válasza:

Azert mer ez nem messengertema... meg milyen mar ilyesmiket leirni? Az ember csinalja, erzi, a fulebe sugja a masiknak, de potyogni a billentyuzeten nekem is fura lenne...
Ha felizgat akkor azert rossz, mert nincs levezetes, tehat csak kinlodas.
Ha nem izgat fel, akkor meg ertelmetlen.
28/30 A kérdező kommentje:
Picit kínlódok, de visszafogom magam.^^
2011. júl. 8. 14:20
29/30 anonim válasza:
szia
Én Vác mellett lakom, 20 éves vagyok, és még szűz, ha esetleg majd vége a kapcsolatotoknak akkor szívesen megismernélek, hátha tetszenénk egymásnak, bár elég válogatós vagyok, de kitudja. írj privit
30/30 anonim 

válasza:

Az msn szex nem normális max. egy elfogadott divat őrület.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!