Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek normális,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicuskaaa123 kérdése:

Fiúk! Szerintetek normális, ha egy lány ennyire perverz?

Figyelt kérdés
Én mindig kívánom a szexet, azt, hogy kinyaljon stb. De sajnos távkapcsolatban élünk és én mindig mondom msn-en, hogy mit kívánok stb.. Akkor ő kicsit elutasító, mert azt mondja, hogy ő nem ennyire perverz és ez neki sok stb.. De amikor találkozunk, akkor meg másképp viselkedik.. Szerintetek megcsal?:(:S
2011. júl. 6. 12:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
69%
mennyi idelye jártok és mennyi idős vagy ?
2011. júl. 6. 12:49
 2/30 valaki a tömegből ***** válasza:
100%
A fiúd lehetne egy kicsit férfiasabb is, ne haragudj nem sértésnek szántam :) A pasid nagyon szerencsés hogy ilyen barátnője van. Hogy megcsalna? Áhh.. nem hiszem, nem kell mindent túlreagálni.
2011. júl. 6. 12:52
 3/30 anonim ***** válasza:

Ez még csak betűszex...

A való életben majd más lesz egy kicsit a hozzáállásod...

2011. júl. 6. 12:53
 4/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyáltalán nem perverz. Egy nő elmondja a párjának, hogy mire vágyik. Mi ebben a perverz?

Azt meg tudomásul kell venni, hogy a technika elég modern.... :D

2011. júl. 6. 12:53
 5/30 A kérdező kommentje:
Tavaly tavasszal ismertem meg(hozzáteszem interneten) és most márciusban találkoztunk. Ő Debreceni én meg Váci vagyok, ha teheti és van rá pénze, akkor feljön hozzám. Amúgy 16 éves vagyok a barátom 23 éves, de nem vagyok az a kis pláza p*csa, "juj dejó cipcső" típus, egy elég érett gondolkodású lány vagyok. Csak ezt furcsállom, hogy neten ilyen velem és amikor talákozunk teljesen más.. (Én még szűz vagyok és azt mondta ő is az, és az első olyan együttlétünk[kinyalt, ujjazott én leszoptam. más nem volt.] után ilyen velem, meg azt mondja, hogy ez őt már neten nem izgatja sokkal jobb élőben és nem is szeret már róla beszélni nagyon..) De én kívánom őt és szeretek erről beszélni, ő meg már nem annyira.. :S
2011. júl. 6. 12:57
 6/30 anonim ***** válasza:
75%

Máris kiégett a pasid?

Gyere baba,beszélgessünk..:D

2011. júl. 6. 12:58
 7/30 Dadim válasza:
Lehetséges,hogy csak a chat-sex nem jön be neki,esetleg többre vágyik már.
2011. júl. 6. 13:03
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem tom, hogy kiégett-e, de olyan furcsa mer amielőtt nem voltunk úgy együtt teljesen más volt.. Mindig írta a dolgait, lehet megunta itt írni és inkább cselekedni akarna, de nem tud.. És énis azért írom itt, mert nem tom máshogy kifejezni, hogy mit érzek. És én nagyon kívánom őt és ő perverznek tart emiatt engem, hogy sokszor erről beszélek..:S Nektek is elegetek lenne ebből egy idő után?:/
2011. júl. 6. 13:03
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy Debrecen-Vác-ból nagyon hamar elegem lenne,

bármit is tesz vagy ír...

2011. júl. 6. 13:05
 10/30 anonim ***** válasza:

Úgy látom,hogy a szex a "mozgatórugója" ennek a távkapcsolatnak.

Egy távkapcsolat soha nem jó.

Ha jó vele akkor azért,ha pedig nem jó vele akkor azért

2011. júl. 6. 13:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!