Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuskaaa123 kérdése:
Fiúk! Szerintetek normális, ha egy lány ennyire perverz?
Figyelt kérdés
Én mindig kívánom a szexet, azt, hogy kinyaljon stb. De sajnos távkapcsolatban élünk és én mindig mondom msn-en, hogy mit kívánok stb.. Akkor ő kicsit elutasító, mert azt mondja, hogy ő nem ennyire perverz és ez neki sok stb.. De amikor találkozunk, akkor meg másképp viselkedik.. Szerintetek megcsal?:(:S2011. júl. 6. 12:47
11/30 A kérdező kommentje:
Nem a szex a mozgatórugója, csak feltűnt ez a tény h kevesebbet írja.. Olyan mintha nem kívánna, de lehet többet akar ennél.. Nemtom..
2011. júl. 6. 13:10
12/30 A kérdező kommentje:
Azért köszi a válaszokat! Lehet csak túlreagálom az egészet. :S
2011. júl. 6. 13:11
13/30 anonim 

válasza:

Ez messze van a perverzitástól. Mit meg nem adnék egy ilyen témájú levelezésért :)
14/30 anonim 

válasza:

Szerintem ez normális, biztos nem ő az egyetlen, akitől idegen, hogy a billentyűzet és a monitor szexuális segédeszköz legyen... Ha élőben minden jó, akkor szerintem nincs gáz, szerintem akkor lenne baj, ha neten lenne szenvedélyes és élőben nem...
15/30 Chuck 

válasza:

Mondjuk a táv se kutya....
Bár én suliba napi szinten 46km-t utazok Vácra, szóval mind1 xD
Amúgy nem hinném, hogy megcsal.
16/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megnyugtattatok!:)
2011. júl. 6. 15:11
17/30 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem hűséges a pasid. Először is, szerintem nincs (vagy alig van) olyan 23 éves pasas, aki még szűz lenne. Másrészről, ha mégis az lett volna és megérezte, hogy milyen a szex veled, gyakrabban jönne, minden este erről fantáziálna, le sem tudnád vakarni a témáról. Én azt érzem- de ne legyen igazam-, hogy több vasat tart a tűzbe és mivel a szexet megkapja Debrecenben valaki mástól, beszélgetni róla Veled már nem is olyan buli.
18/30 A kérdező kommentje:
Hát remélem nincsen igazad...:(:(
2011. júl. 6. 23:00
19/30 anonim 

válasza:

méghogy nincs olyan pasi aki 23 évesen szüz lenne?? háh elárulok több van mint hinnéd és még idősebbek is vannak ;)
20/30 anonim 

válasza:

Én a barátnőimmel (nem a csajaimmal) szoktam iylenekről beszéllni. A barátnőmmel nem emrt sajna elég konzervatív
:( Így az ilyen dolgokról nem szeret beszélni. Ja igen a barátnőimnek (nem a csajaim) van barátjuk akikkel több éve vannak együtt és szeretik egymást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!