Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova juta mai fiatalság?! Már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova juta mai fiatalság?! Már 13 évesen én csak.

Figyelt kérdés

a húgom(13) odajön hozzám hogy tudok-e segíteni neki?mondom persze mondjad;hát az hogy az egyik barátnőmnek(13)még nem jött meg,még szűz és este maszturbáltO.oés megnézte és egy kicsit véres volt...ez az jelenti h kiszakadt a szűzhátgyája?Teljesen ledöbbentem..mondtam neki hogy mondja meg a barátnőjének hogy beszéljen az annyával és még mindig levagyok döbbenve.De nem tudtam neki választ adni ezért is tanácsoltam ezt..szerintetek?kiszakadhatott neki?mert tőlem várják a választ!

15/L

2011. júl. 6. 04:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg csak ő fogdossa a punciját addig nincs baj. Csak még fiúnak ne engedje.
2011. júl. 6. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Most szidjuk itt a szülőket, de van itt valaki, aki a szüleitől kérdezte meg, hogy maszturbáljon??? Most komolyan...
2011. júl. 6. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
egyébként azt szűzhártyának hívják :)
2011. júl. 6. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:

11:55 ös.

A szülők hibásak abban, hogy a gyereknek nincs erkölcsi értékrendje. Mégis mi a francért masztizik webcamon egy fiúnak? 13 évesen? Ebben a korban még javában nm a szexről kellene szólnia egy kislány életének.

2011. júl. 6. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!