Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kisfiú szexuálisan vonzódhat egy idősebb férfi után?
Figyelt kérdés
A gyerek 11 és foci közben próbálja odanyomkodni magát hozzám... Foci után meg elköszönéskor puszit akar adni, ha meg engedem a számhoz közel.. Mit tegyek? Ez gyerek még, gondolom meg van zavarodva. Már gondoltam arra, hogy hívok korabeli lányt focizni, csak azt meg én nem ismerek. Nem sűrűn vannak tizenéves ismerőseim :D A legdurvább, hogy távoli rokon, tehát elkerülni sem tudom teljesen és nem is akarom, mert szeretem, csak épp nem úgy ahogy Ő szeretné :D2011. júl. 6. 01:03
11/16 anonim válasza:
Szüleinek hova ad puszit?Van olyan szülő aki ehhez szoktatta,lehet hogy csak ezt szokta meg!Lehet úgy szeret mint egy rokont,bár az is!Szerintem beszélj a szülőkkel erről!
12/16 anonim válasza:
Focista a gyerek? szerintem azt sem tudja, mit csinál, csak a csapatban a többiek buzulással szórakoznak.
13/16 A kérdező kommentje:
szüleinek nem tudom hova ad puszit, mert velük jön, velük megy, nincs okuk puszilgatásra... és nem focista
2011. júl. 6. 01:44
14/16 anonim válasza:
hülyeség...valszeg csak szeretetre vágyik és nem tudja még hol keresse
15/16 anonim válasza:
Szerintem is csak rosszul nevelték,vagy legalábbis félreérthetően.
Volt egy kollégám,aki annyira szerette a fiát-teljesen természetes módon-,hogy 12-13 évesen is kézenfogva mentek az utcán.
Aztán nekünk mesélte,hogy kocsiból állandóan üvöltöznek neki,hogy pedofil és kajak nem értette,hogy miért.
A kis csókával meg viselkedj férfiasan.
Ha nekem beleliheg valaki a nyakamba,azonnal szóvá teszem.
16/16 anonim válasza:
szerintem csupan arrol lehet szo, hogy felnez rad. nem tudom mennyre latsz bele a csalad eletebe, lehet, hogy naluk teljesen megszokott, hogy sokszor ernek egymashoz, tagabb az intimszferajuk satöbbi. egy 11 eves kissracrol en nem tudok mast elkepzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!