Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok 3 kötekedő barmot leverni akkor már nem is vagyok férfi a nők számára, hanem egy töketlen kisfiú?
NEm minden az hogy valaki izmos, és verekedik lépten nyomon, meg bírja a piát, meg jó mobilja van, meg autója is.
NEm kéne általánosítani!!! Én meg azt hittem csak a lányoknál van ilyen probléma:D ehhe
az utolsó válaszolóhoz szolnék és egyben tanácsot is kérek mindenkitől :$
Ha a barátnődnek beszólnak és te esetleg visszaszólsz az a barom amelyik beszólt a barátnődnek lehet hogy visszafordul és elkezd kötekedni (rosszabb esetben verekedés lesz belőle) Nah ezt hogyan intéznétek el?
Engem inkább védjen meg a párom. Szép is lenne,ha nekem beszólnának, és ő meg muján tűrné....(persze nem kell leütni egyből,meg lehet kérdezni is tőle,hogy mi baja van.De ha szép szóval nem megy,akkor igenis tudjam a pasimról,hogy meg tudna védeni,és nem tűrné csendben a cseszletésem).
Szerintem a nők többségének (bocs,ha tévedek) fontos a fizikai biztonság is.
Inkább verekedjenek össze.
Ha én megkapom azt, hogy hülye k.u.rva, akkor a barátom ne mondja, hogy "ááá ne foglalkozz vele, nem is vagy k.u.rva". Mert igenis törődök vele, megbánt, elbőgöm magam, és a barátom nem csinál semmit?
Ha nem tudja őket leverni, és megverik, akkor is becsülettel harcolt, mint egy igazi férfi. Nincs olyan épeszű nő a világon, aki együttmaradna egy férfivel, aki mellett szabadon szidhatják.
Az utolsó kommentelő vagyok, és én írtam a hozzászólást, amire reagáltak.
Én nő vagyok, de megvédem a barátnőimet, vállava az ütést, minthogy csak úgy hagyjam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!