Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kisfiú szexuálisan vonzódh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kisfiú szexuálisan vonzódhat egy idősebb férfi után?

Figyelt kérdés
A gyerek 11 és foci közben próbálja odanyomkodni magát hozzám... Foci után meg elköszönéskor puszit akar adni, ha meg engedem a számhoz közel.. Mit tegyek? Ez gyerek még, gondolom meg van zavarodva. Már gondoltam arra, hogy hívok korabeli lányt focizni, csak azt meg én nem ismerek. Nem sűrűn vannak tizenéves ismerőseim :D A legdurvább, hogy távoli rokon, tehát elkerülni sem tudom teljesen és nem is akarom, mert szeretem, csak épp nem úgy ahogy Ő szeretné :D
2011. júl. 6. 01:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
2011. júl. 6. 01:03
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

ez durva...:D szerintem homár a kiscsávó, és bejössz neki:)

de sajnos le kell pattintanod hogy tudja hol a határ. 11évesen már tudod kik tetszenek, neki a fiúk ennyi.

2011. júl. 6. 01:05
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
A pedofil mesemondónak is megvolt már a felese úgylátom :D
2011. júl. 6. 01:08
 4/16 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy le kell pattintanom? Szüleivel kéthetente jönnek Hozzánk. Ha utalást is teszek rá, szól apjának, apja meg egyértelműen a gyerek mellett lesz és én leszek elhíresztelve pedofilnak :D Ez így nem teljesen jó.
2011. júl. 6. 01:08
 5/16 A kérdező kommentje:
01:08 he? Nem értem.
2011. júl. 6. 01:10
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

valahogy próbálj meg korabeli csajt vinni focira..:)

egyébként hány éves ?

2011. júl. 6. 01:11
 7/16 anonim ***** válasza:
70%

ja oké, 11.

nem figyeltem :D

sztem nem biztos h homár lesz, de csajokat próbálj mindenképp szerválni mert nehogy bebuzuljon..

2011. júl. 6. 01:12
 8/16 A kérdező kommentje:
ok, viszek korombelit.. bár inkább fiúnak néz ki, mint lánynak.. végülis lehet ennek fog örülni az öcskös :D Itt nevetgélek rajta és nem is vicces.. mondjuk ő élete
2011. júl. 6. 01:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

nem tudsz az apjával beszélni hogy ez van, és téged ez zavar, hátha összeáll a kép h meleg a srác. bár lehet csak nagyon szeret, és így mutatja ki bár ez eléggé furcsa.

van esélye h hetero, csak szeret de inkább homár szerintem.

2011. júl. 6. 01:17
 10/16 A kérdező kommentje:
én is kedveltem 11 évesen idősebb , jól focizó srácokat, de kézfogásnál többet sosem akartam..
2011. júl. 6. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!