Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szextől lehet tüszős mandulagyulladásom (mononucleosis infectiosa)?
Figyelt kérdés
A barátomnak előző este szereztem egy kis örömöt, másnaptól kezdve a mandulám gyulladásnak indult, és már 2.hete tart. Orvos megállapította, hogy nem egyszerű tüszős mandulagyulladás, hanem mononucleosis syndroma, amire rákeresve az internetre nem túl sok információt találtam, nagyjából csak egy számomra hasznos(/érthető) oldalt, ott "csókbetegségnek" nevezik, nyállal terjed, illetve szoros érintkezéssel(de itt a családot is beleérti..)
Kíváncsi lennék, hogy mitől, hogyan kaphattam el, illetve akinek esetleg volt már ilyen betegsége, az hogyan kapta el?!
2011. júl. 5. 23:58
11/11 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval (00.08)Nekem is volt fiatal koromban (61F) 24 napig voltam kórházban, májgyulladással társult és évek alatt (3-4 év)gyógyult meg. De meggyógyult!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!