Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szexben csak csak akkor mondjátok lányoknak, hogy "nagyon jó vagy" meghogy "szép vagy" amikor tényleg úgy gondoljátok?
Erről a Hantaboy c. film jut eszembe.
- Milyen volt?
- Hát, volt már jobb is...
Tudom, hogy ez manapság nem divat, de én eleve nem fekszek le olyan lánnyal, aki nem tetszik...
De hazudni nem tudok nekik, úgyhogy inkább megmondom, hogy ez most nem sikerült a legjobban. De semmi baj, lehet még tanulni. :)
Lefeküdtem egy sráccal. De eléggé zavarban voltam, nem nagyon tudtam elengedni magam. Próbáltam úgy tenni mintha élvezném, de ő is látta milyen merev vagyok.
Mégis mondogatta milyen jó vagyok.
Viszont utána már nem keresett.
Milyen sráccal feküdtél le??
Mióta ismerted??
Szerintem egyértelműen lyukvadász volt.
Ha nem nagyon tudtál ellazulni, akkor szerintem nem töltöttetek elég időt az előjátékkal, vagy nagyon nem volt meg az összhang közöttetek. Miért volt ilyen sürgős az összefekvés?
Aznap találkoztam vele buliban.
Nem volt semmiféle előjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!