Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy találjuk meg a gpontot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjuk meg a gpontot?

Figyelt kérdés
Már annyira szeretnénk megtalálni de valahogy sose sikerül.Egyszer mikor masztiztam csiklóorgazmusom volt,de spricceltem is.Nem éreztem hogy húú ez milyen jó volt stb...csak egy sima orgazmus,de spricceltem.Már nagyon rágörcsöltünk a témára és így még nehezebb:/
2011. júl. 5. 13:31
 1/8 anonim válasza:
még jó, hogy megtetted
2011. júl. 5. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
a te ip számod is letiltotta a Google?
2011. júl. 5. 13:36
 3/8 A kérdező kommentje:
meer?
2011. júl. 5. 13:37
 4/8 A kérdező kommentje:
milyen ip szám??:D
2011. júl. 5. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy mi ez a felhajtás a G-pont meg ilyen hülyeségek körül... és még a pasikra mondjuk, hogy orgazmushajhászok... eszembe nem jutna végigtapogatni az egész hüvelyemet így, hogy amúgy is lehet orgazmusom, ha ahhoz van kedvem... de lehet csak én vagyok így, hogy a szexet önmagáért szeretem, a fél-egy órákért, és nem az azt többé-kevésbé lezáró 1 percért, bármilyen jó is az is... 23L
2011. júl. 5. 13:42
 6/8 anonim válasza:
húzd szét a lyukat 1 villáskulcsal, aztán vegyél elé 1 nagyítót, és úgy megtalálod, egy baromi nagy G.-ot keress.. meglesz nyugi. (:
2011. júl. 5. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
én azt olvastam, hogyha hátulról csináljátok, és a fiú tövig behatol, akkor valószínű elér addig, mert a hasad felőli részen van, és ha azt izgatják akkor megkeményedik, és elméletileg az kegyetlen jó érzés :D
2011. júl. 5. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Ffi

Nos, ha a barátoddal együtt leszel ráérősen, akkor az előjáték során, ujjazás közben járja be a hüvelyedet az ujjával....alul is felül is...rá fogtok akadni...csak teljes ellazulás s persze jó alapos nedvesedés kell hozzá...Jó keresést, számolj be az eredményről!!!

2011. júl. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!