Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni akkor, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni akkor, ha egy lányban, ami legjobban tetszik, az a melle?

Figyelt kérdés
Már kiábrándultam teljesen a lányból, erkölcsileg, értékileg, belsőjét tekintve már nagyon lejáratta magát előttem, semmi más nem maradt benne, ami miatt ragaszkodhatnék hozzá, csak a mellei.
2011. júl. 5. 09:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Keress egy szebb mellű csajt, aki még normális is :) gondolj erre, hogy ha egyszer a belső tulajdonságokat tekintve találsz ezerszer jobb csajt, akkor mellett tekintve is találsz legalább kétszer olyan jót.
2011. júl. 5. 09:11
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

épp az előbb láttam 1 beteg videót youtuben :D amin 1 nőgyógyász v tököm tudja mi :D úgy nyír ki 1 csajt h vmi géppel szét préseli a melleit :D [nem vágom h ebbe am miért hal bele azonnal de m1] hát v ez v keress 1 csajt akinek jobb a melle :D v fogd meg aztán rá jössz h az is kamu :)

19F

2011. júl. 5. 09:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Tudom, de egész egyszerűen ilyen szép melleket nem láttam még, soha.
2011. júl. 5. 09:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

na muta XD ezt már látni kell ha ennyire üt

hátha übbereli az én eddigi legszebbemet bár kétlem :D

19F

2011. júl. 5. 09:16
 5/14 A kérdező kommentje:
15 évesé, amúgy.
2011. júl. 5. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
reinkarnaci ennyire unatkozol hogy egész nap idióta kérdéseket teszel fel? Szép melleket te még csak képen láttál ha nem akkor bizonyítsd be írd rá a kur,vád mellére filctollal hogy renikarnaci:D:P
2011. júl. 5. 09:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

jó hát akiről beszélek már 13 évesen olyan melle volt h spontán magömlés így 21 évesen meg hát :D

19F

8/14 anonim ***** válasza:
100%

El kell döntened:

komoly, stabil kapcsolatot akarsz? -> keres egy normális lányt!

csak csöcsörészni akarsz? -> jó lesz ami most van!

Ennyi.

9/14 anonim ***** válasza:
71%

XD LOL előttem író XD beteg

19F

2011. júl. 5. 09:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

ok nem rád gondoltam :D miért ír mindig vki közbe mikor ilyesmit írok h előttem stb ?:D

19F

2011. júl. 5. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!