Mi zavar a legjobban egy lányban?
Figyelt kérdés
ha cigizik? iszik? vagy mi?2011. máj. 14. 09:16
1/13 anonim válasza:
ha ápolatlan nincs humora és ha túl ragaszkodó
2/13 anonim válasza:
megazis ha cigizik iszik undorito ha egy lány részeg
3/13 anonim válasza:
Talán ha cigarettázik, iszik, illetve ha káromkodik, meg ha kövér.
4/13 anonim válasza:
Engem az nem zavar, ha részeg. Legalább könnyebb megdugni. Ha büdös, az már zavarna.
5/13 A kérdező kommentje:
és ha pl. cigizik akkor nem is járnátok vele?
2011. máj. 14. 18:57
6/13 anonim válasza:
Én nem. De eleve egy olyan lánnyal, aki cigizik el se jutok addig, hogy el kelljen döntenem, hogy járok-e vele, vagy sem.
7/13 anonim válasza:
a cigiző lányoknak csak az orális inger kell ;-D
amúgy engem az zavar a legjobban egy lányban, ha mondjuk pénisze van ;-D
komolyabban: ha ápolatlan, ha sokat káromkodik (főleg ha attól úgy érzi jobb fej...) stb... :D
8/13 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy egy kicsit se zavar, ha cigizik, de ettől még járnék vele. Ez nem kizáró ok.
9/13 anonim válasza:
Ha reszeg
ha budos
ha nem akar szopni
10/13 anonim válasza:
Haha.
Én cigizek, csúnyán beszélek, ráadásul most nem is vagyok a versenysúlyomban mégis döglenek utánam a pasik. xD
Ok, az tény hogy az igénytelenség és a büdösség távol áll tőlem. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!