Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIúk! Mi az ami általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIúk! Mi az ami általában megfog egy lányban? Mi jön be neked a legjobban?

Figyelt kérdés
személyisége,külseje,...stb. ami meg tetszik.
2009. febr. 13. 13:55
 1/4 anonim válasza:

a szeme, mindenképp (persze, ha elölről látom meg)

ha hátulról, akkor az alakja, feneke, haj, láb

persze ez most így beszélgetés nélkül.. de az is remek, ha aranyos, jó humorú, lehet vele beszélgetni mindenről.. nem feltétlen fontos a külső (:

2009. febr. 13. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Először én külső alapján döntök.

(pl: ott áll egy szép lány egyedül a pultnál, én leszólítom)

Beszélgetünk, ilyesmi, és pár mondatból úgyis kiderül, hogy a belső temperamentumunk összeillik-e.

( sajnos jónéhány olyan lányba is bottlottam már, akik a föld felett egy lépéssel jártak, az ilyeneket nagyon nem szeretem)

Nekem fontos tehát egy lányban: személyiség, külső, és a későbbiekben (ha egyátalán kialakul vmi) az őszinteség.

(az olyan csajokat nem bírom, akik azt hiszik magukról, hogy rajtuk kívül nincs másik nő a világon)

2009. febr. 13. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én először a haját, arcát nézem meg ... ha ezek nem tetszenek akkor felejtős a dolog viszont ha ezek nagyon tetszenek a többi annyira nem fontos , de azé ne legyen olyan nagyon "duci"... amúgy így külsőre h feneke , melle mekkora legyen (kicsi, közepes nagy mind1... cska túl nagy ne elygne) hát a fene tudja álljon jól neki amúgy meg ezen úgyse tud változtatni szal ez nem kifejezetten döntő legalábbis nem ezt nézem emg legelőször
2009. febr. 13. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Haja, mosolya és a szeme :)
2009. febr. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!