Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg lehet szokni a sperma ízét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet szokni a sperma ízét?

Figyelt kérdés
nem tudom miért de hányingerem lesz tőle,a páromat viszont nagyon izgatja hogy a számban mehet el.párszor már csináltuk így de szinte öklendeznem kellett .persze mindezt nem úgy tettem h észrevegye mert az biztos rosszul esett volna neki.18L
2011. júl. 5. 09:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én se szeretem annyira az ízét, de igazából főleg én mondtam hogy a számba csinálja, neki annyira nem tetszett az ötlet, végül most már van hogy kérem válasszon hova menjen és azt részesíti előnybe :) Mivel nem szeretem az ízét én se annyira, így figyelembe veszek pár dolgot:

1, neki e tetszik, és én arra törekszem, hogy neki a legjobb legyen

2, nekem se mindig rossz ez

3, nem erőlteti, úgyhogy ha olyan a kedvem, megkérhetem néha hogy inkább máshová most

4, nem mindig rossz, tényleg lehet ételtől függ, mert van hogy nem is érzem, van hogy még jó érzésnek is mondható, de ma pl nagyon keserű volt neki, és az nem volt kellemes.

Én úgy gondolom, hogy mindig azt nézem neki mi a jobb, mert nekem is az a jó, hogy ha úgy tudom kielégíteni hogy minél jobban élvezze. Ha ezt tartod szem előtt lehet nem is lesz annyira rossz :) De csinálhatjátok fele-fele arányba is, így valamilyen szinten mindenkinek jó. Egyszer a szádban megy el, egyszer meg máshová.

remélem segítettem

15/L

2011. júl. 7. 01:04
 22/28 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az ízét,mivel az én szakmámban elég gyakori dolog a szájba élvezés.Hamar hozzászoktam :)
2011. júl. 7. 02:06
 23/28 Niburta válasza:
Az íze attól is függ, hogy mit eszik, iszik. Próbáljátok ki, hogy sok gyümölcslevet iszik legalább három napig(már ha szereti). Szerintem egyáltalán nem rossz az íze.
2011. júl. 7. 02:39
 24/28 anonim válasza:
Ha nem a 2hónapos spermáját nyeleti le veled az nem vészes xDDDD
2011. júl. 7. 10:19
 25/28 anonim válasza:
igen, ezen én is meglepődtem. Összesen 2 férfi volt az életemben, így nagy tapasztalatom nincs. De az elsőt imádtam leszopni. Élveztem és kész, az ízét, az illatát, mindent. Mondjuk én sosem nyeltem le, szépen visszaengedtem. Viszont a férjemet mikor először elégítettem így ki, szinte én is hányni tudtam volna. Próbáltam megszokni nem ment. Azt viszont észrevettem, hogy ha rendszeresen van orgazmusa (napi szinten), akkor jobb lesz. Így mostmár működik a dolog, rögtön fürdés után, természetesen, mert még így is elég rossz, de mivel beindulok rá én is és nem annyira rossz az íze így csináljuk, de még mindig nem a számba élvez el (hála az égnek, nem is kéri). Hanem vagy szexxel fejezzük be (ezt szeretjük mindketten a legjobban), vagy a hasamra, mellemre megy. Viszont ne erőltesd, mert visszaüt a szexre is, egy idő után már semmit sem fogsz élvezni, mert foly. arra fogsz gondolni, hogy megint azt a rossz ízűt fogod kapni, vagy arra fogsz gondolni, hogy végre nem kellett a szádba kapnod. Beszéljétek meg!!!!
2011. júl. 7. 11:15
 26/28 anonim válasza:
Számomra is elég gusztustalan. Soha nem nyeltem le, vigyázok, hogy ne a számba menjen. A párodon úgyis észreveszed mikor itt a vég, fejezd be a kezeddel. Nem hiszem, hogy megsértődik.
2011. júl. 7. 15:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Engem zavarna ha a barátnőm nem nyelné le. Ha kiköpné azt én érezném megalázónak. Ha én elégítem ki orálisan én közben folyatason nyelem le a keserű nedvét akkor nehogymár ne lehessen kibírni ennyit...
2011. júl. 7. 15:25
 28/28 anonim válasza:
utolsónak még annyit, hogy kérte, hogy nyeld le??? Minek, ebben semmi megalázó nincs, inkább csak önző vagy, ha neked nem jó neki se legyen már jobb (írtad is: ha már neked el kell viselned, neki is kelljen)
2011. júl. 8. 09:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!