Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni a sperma ízét?
Én se szeretem annyira az ízét, de igazából főleg én mondtam hogy a számba csinálja, neki annyira nem tetszett az ötlet, végül most már van hogy kérem válasszon hova menjen és azt részesíti előnybe :) Mivel nem szeretem az ízét én se annyira, így figyelembe veszek pár dolgot:
1, neki e tetszik, és én arra törekszem, hogy neki a legjobb legyen
2, nekem se mindig rossz ez
3, nem erőlteti, úgyhogy ha olyan a kedvem, megkérhetem néha hogy inkább máshová most
4, nem mindig rossz, tényleg lehet ételtől függ, mert van hogy nem is érzem, van hogy még jó érzésnek is mondható, de ma pl nagyon keserű volt neki, és az nem volt kellemes.
Én úgy gondolom, hogy mindig azt nézem neki mi a jobb, mert nekem is az a jó, hogy ha úgy tudom kielégíteni hogy minél jobban élvezze. Ha ezt tartod szem előtt lehet nem is lesz annyira rossz :) De csinálhatjátok fele-fele arányba is, így valamilyen szinten mindenkinek jó. Egyszer a szádban megy el, egyszer meg máshová.
remélem segítettem
15/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!