Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni a sperma ízét?
Figyelt kérdés
nem tudom miért de hányingerem lesz tőle,a páromat viszont nagyon izgatja hogy a számban mehet el.párszor már csináltuk így de szinte öklendeznem kellett .persze mindezt nem úgy tettem h észrevegye mert az biztos rosszul esett volna neki.18L2011. júl. 5. 09:06
1/28 anonim válasza:
nyeld le hamar. Szerintem nem nagyon van íze, szerintem nem az ízétől öklendezel,hanem attól ha torokra megy.
2/28 anonim válasza:
én mekszoktam, imádom ha a párom a számba élvez, 1 litert is le nyelek, nyugi majd mekszokod.
3/28 A kérdező kommentje:
de nektek is így kezdődött? még csak 2* engedtem a számba mert nagyon szeretem őt és azt akartam h neki jó legyen
2011. júl. 5. 09:11
4/28 anonim válasza:
Rossz ízű a barátodnak? Nem dohányzik? Ha nem az íze, csak maga az érzés, akkor szerintem simán megbeszélheted vele, hogy ne a szádba menjen el, inkább rád, vagy ilyesmi. Az is tud ugyanolyan izgató lenni.
5/28 anonim válasza:
utolsó vagyok, nekem nem így kezdődött, legelőször megijedtem és inkább kiköptem a mosdóban, de utána nem volt semmi gond, csak akkor még váratlanul ért, csak 16 éves voltam, és gyakorlati szempontból nem igazán gondoltam át a dolgot :)
6/28 anonim válasza:
Nem így kezdődött de szerintem nem nagyon van íze.
7/28 anonim válasza:
Nekem először nem volt bajom vele. aztán egyszer eltalálta a torkom...
Azóta képtelen vagyok a számba engedni, és egyébként nem is akarom, mert a gondolattól is hányni tudnék. A párommal kiegyeztünk abban, hogy a mellemre mehet, ennyi.
8/28 A kérdező kommentje:
nem dohnyzik semmi káros szenvedélye nincs de annyira nem jó ízű hogy már akkor sem bírom ha orálnál van előváladék.Nagyon kellemetlen ő megtesz nekem mindent én is meg akarok neki tenni mindent de a szeretkezés ezen része miatt elmegy a kedvem is
2011. júl. 5. 09:26
9/28 anonim válasza:
állj hozzá úgy hogy finom, én kifejezetten szeretem az ízét
10/28 anonim válasza:
Olvass utána, vannak ételek, amik kellemesebbé teszik a sperma ízét.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!