Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni a sperma ízét?
Figyelt kérdés
nem tudom miért de hányingerem lesz tőle,a páromat viszont nagyon izgatja hogy a számban mehet el.párszor már csináltuk így de szinte öklendeznem kellett .persze mindezt nem úgy tettem h észrevegye mert az biztos rosszul esett volna neki.18L2011. júl. 5. 09:06
11/28 Cicuskaaa123 válasza:
Az ananászt ajánlanám kedves kérdező! Attól édesebb lesz a sperma íze! És sok-sok gyümölcs! :D
12/28 anonim válasza:
Hát nekem is beletelt egy pár hónapba míg megszoktam.legyél türelemmel.
13/28 anonim válasza:
szopás előtt itass a pasiddal ananász levet. édes lesz tőle a spermája.
14/28 anonim válasza:
az enyémre nincs panasz , kérsz ?
15/28 anonim válasza:
nekem mikor elöször probáltuk akkor ahogy a számba ért már öklendeztem is és mentem kiköpni..aztán hagytam is jó sokáig de mostani barátomat nagyon szeretem nem is kért magamtól döntötem el az elsö 2 nagyon ien "savas" volt tökre marta a torkom.. még mindig nincs jo ize de elviselhető és már nem zavar gyorsan nyeld le azt kész xDénis ezt teszem. engem az zavar inkáb h orálnál ahogy a számba van egy idő után ingerli a torkom és hányingerem lesz nem amikor beleélvez hanem csak simán még közbe.. de remélem egyszer már elmulik.
16/28 anonim válasza:
igyál rá málnaszörpöt ugy jólesz.
17/28 anonim válasza:
Nekem meg az a véleményem, hogy ami a két fél közül bármelyiknek is kellemetlen, azt a másik nem illik, hogy erőltesse. Például, hiába élvezi rohadtul a pasid hogy a szádba élvez, ha te hányhatnékot érzel. Mi lenne ha te is őt valami számára gusztustalan dologra kényszerítenéd? Azt hiszem nem tetszene neki. Én is felizgatom a párom a számmal, de a cucc már nem ott landol, hanem bennem. Elmondása szerinte annyira tisztel, nem is tudna elmenni a számba, ha kérném se. De nem kérem, mert öklendeznék.
18/28 anonim válasza:
Megszoksz vagy megszöksz...az ősi törvény
19/28 anonim válasza:
Vigyázz mert ha lenyeled terhes is lehetsz! :)
20/28 anonim válasza:
jó de én le akarom nyelni szal :D és nem öklendezek csak iritálja kicsit de akkor meg amig jobblesz kézel csinálom és aprób szünetekkel is tök jó.. de én ebbe semmi megalázást nem érzek. és lenyelni is szeretem csak az izét nem :D..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!