Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél? Nem túl veszélyes és kockázatos?
Figyelt kérdés
Ma este 10kor találkozom egy férfival, hostess munkára jelentkeztem. Van oldal, ahol le van írva, hogy vendégkísérettel foglalkozik. Azt mondta, hogy csak este ér rá, és 10kor találkozzunk egy megbeszélt helyen, onnan elvisz kocsival a próbahelyre és éjfélre hazavisz. Kicsit félek, hogy egy idegen autójába kell beülnöm egy idegen férfi mellé..megkérdeztem vihetek e magammal valakit, azt mondta hogy a találkozóhelyre nyugodtan.
18/L
2011. júl. 4. 20:51
1/17 anonim válasza:
soha az életbe...tudod mennyi emberrablás van mostanában? Meg elvisznek k*ának....:S Szóval én nem mennék,de ezt neked kell tudnod :S
2/17 anonim válasza:
Veszélyes, eszedbe ne jusson... Egyáltalán hogy fordult meg ilyesmi a fejedben?
3/17 anonim válasza:
Bolond vagy? Tudod mit válalnál be? Ha elmész majd megtudod, de inkább keress más munkát.
4/17 anonim válasza:
Ilyen feltételekkel biztos hogy nem! Minek kell az első találkán elmenni bárhova is? Milyen próbahely? Éjszaka? Legyen eszed!! Ha csa éjszaka ér rá, találkozzatok egy kávézóban, a fontos részleteket ott is meg lehet beszélni, nem kell éjszaka idegen férfiakkal mászkálni, pláne nem úgy hogy azt sem tudod hova vinne! 21/L
5/17 anonim válasza:
Szerintem óvatosan... Mindenképpen vigyél vkit magaddal a találkozóhelyre, már csak azért is, hogy lássa, hogy van aki törődik veled, és tudja hol vagy. És esetleg elővigyázatosságból add meg a számát barátodnak, rokonodnak, vagy aki veled megy. És esetleg beszéljétek meg, hogy pl 11 kor felhívod, hogy minden oké e. Sok sikert!:)
7/17 anonim válasza:
Mit ér vele, ha elmegy valaki vele? Nem az a lényeg neki! Akkor is te hozzáfordulsz munka után, szóval meg vagy neki akkor is ha 20-an mentekel.
8/17 anonim válasza:
100 hogy nem!
Még a végén elrabolnának, vagy megerőszakolnának vagy eladnának 4. feleségnek, vagy feldarabolnának, vagy bármi egyéb, nem szabad megbízni idegenekben!!!
9/17 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy munkaadó csak este 10-kor ér rá. Ne menjél! Főleg ez a saját kocsival visz, a normális munkaadó megmondja, hogy nappal legyél itt és itt (ahol a munka van) és ott beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!