Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Káma-Szútrát ajándékba. Szerintetek jó ötlet? Fiúk, ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
A barátomnak lenne, 22 éves.2011. júl. 4. 20:48
1/7 anonim válasza:
Ááááh már kivülről fújom,szóval nekem nem kellene :D:D De háát a barátod te ismered igazán ^^
2/7 anonim válasza:
Minek? De ha ajándék akkor nem utasíthatom vissza.
3/7 anonim válasza:
Én már olvastam.
Nem csak a szexről szól.
Igazából az indiai szokásokról, párválasztásról, esküvői szokásokról stb szól.
Eléggé unalmas.
4/7 A kérdező kommentje:
hmmm köszi, akkor lehet hogy valami mást fog kapni, de attól még jöhetnek vélemények. :)
2011. júl. 4. 21:27
5/7 anonim válasza:
Egy jó tanács: a lányok és a fiúk nem gondolkodnak egyformán! Ha neked bejön a K-Szutra az nagy valószínűséggel neki nem fog tetszeni! Érted a logikát?
6/7 anonim válasza:
szerintem elég szar az a könyv:/ néhány pózt mutat de azok is vmi gagyi rajzok és ráadásul a legnagyobb része szöveg és nagyon unalmas...
7/7 Peston válasza:
Én örülnék!
Remek pohártartó, és légycsapó. Továbbá a tudatlanok azt hiszik, művelt vagy, ha könyvet látnak. Nem utolsósorban a tartalma sem rossz. Adjad csak neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!