Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet a benzin ajándékba? Van ilyen egyáltalán?
szerintem nem hülyeség, csak a múdját kell megtalálni, én is töltöttem már fel a párom telefonját "ajándékba" :D
Én szeretem a hasznos dolgokat :)!Jobban örülök neki, mint valami porfogó kacatnak!
szerintem ez tök jó ötlet :)
ha tudsz vezetni, akkor egyszerűen vidd el a kocsit a legközelebbi benzinkútig és tankold tele, tuti örülni fog :) végre egy hasznos ajándék ötlet... és ezt én úgy mondom, hogy lány vagyok!! :D
Szerintem a kúton érdeklődj, hogy lehet -e náluk vásárlási (vagy ajándék) utalvány szerűséget kapni, amit ott a kúton levásárolhatsz. Biztos, hogy valahol van ilyen...:)
Egyébként szerintem is jó ötlet, hasznos :)
Szerintem ez egy jó ajándék, csak ki kell találnod hogy add át neki, hogy személyes ajándéknak érezze!
Csak nehogy éjjel levidd a kocsit hogy reggelre legyen meglepetés, teletöltöd a dieselt 95-össel, és mire felkel a kocsi már a roncstelepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!