Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha heteró oké ha meleg akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha heteró oké ha meleg akkor fúújj?

Figyelt kérdés

Miért van az ha teljesen "heteró" ( most a nagyképű általában sportos srácokra gondoltam akik azt hiszik hogy nagyon csudimudin néznek ki) srácok feszülős pólót gatyát akár rózsaszínben viselnek az menő és szexis. De ha egy meleg teszi ezt azt rögtön lebuz-izzák és hasonlók, mert hogy ne feltűnősködjön itten.

Ezt többször észrevettem de ma volt a legkitűnőbb, hogy egy meleg srác felvett egy pink összeállítást és lebuz-izták mellettem, de amikor beértem az egyetemre egy köztudottan sportoló srác akinek szuper barátnője van és biztos hogy heteró ugyanolyan cuccban volt.

20/L

2011. júl. 4. 19:46
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
a melegeket nem csak a ruhájuk alapján különböztetik meg, a viselkedésük, a mozdulataik és a hanglejtésük is teljesen más.a rózsaszín csak egy halványabb árnyalata a pirosnak, és nem a melegek színe.gondolj bele, minden szín b*zis lenne, mert az ő jelképük a szivárvány:D
2011. júl. 5. 13:53
 22/23 anonim ***** válasza:
hát nekem sem a viselkedésem, sem a hanglejtésem, sem a mozdulataim nem mások mint a heteroknak
2011. júl. 5. 14:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is meleg vagyok és személy szerint nem öltözök "feltűnően". 5 évvel ezelött még megtudtam állapítani egy srácról, hogy meleg-e, de manapság már nem mivel a melegek és a "menő" heteró srácok öĺtözködési szokásai összemosódtak. Én pedig nem akarok rányomulni egy heteróra. Viszont a lágy, finom mozdulatokból rá lehet jönni valakinek a beállítottságára. Ez az áldott jó határ azért megmarad remélem örökre.
2011. júl. 5. 20:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!