Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha heteró oké ha meleg akkor fúújj?
Figyelt kérdés
Miért van az ha teljesen "heteró" ( most a nagyképű általában sportos srácokra gondoltam akik azt hiszik hogy nagyon csudimudin néznek ki) srácok feszülős pólót gatyát akár rózsaszínben viselnek az menő és szexis. De ha egy meleg teszi ezt azt rögtön lebuz-izzák és hasonlók, mert hogy ne feltűnősködjön itten.
Ezt többször észrevettem de ma volt a legkitűnőbb, hogy egy meleg srác felvett egy pink összeállítást és lebuz-izták mellettem, de amikor beértem az egyetemre egy köztudottan sportoló srác akinek szuper barátnője van és biztos hogy heteró ugyanolyan cuccban volt.
a legtöbb meleg,ha megnézed kivan gyurva :) Szóval ez nagy baromság szerintem :) Annyi az egész,mint már említették,hogy nem merik nekik a szemükbe mondani,amugy nekem a melegekkel semmi bajom nincs,ők is emberek,mint akárki :)
2011. júl. 4. 19:56
12/23 anonim válasza:
nekem is van rózsaszín ingem,nem is egy.
hordom is őket,de nem beszélek hozzá énekelve és affektálva...:D
2011. júl. 4. 19:57
13/23 Regard válasza:
Azért, mert nem mindegy, hogy hogyan viseli az illető azt a bizonyos ruhadarabot. Én nem vennék fel pink cuccokat, mert hülyén érzem benne magam, de van olyan ipse akin jól áll. És persze elborzaszt amikor egy langyi, aki nem éppen férfias testalkattal bír, felvesz egy ilyet és még tetézi az undort egy erőteljes nőies viselkedéssel. Egyébként nem érdekel ha körülöttem vannak, de ne affektáljon olyan intenzíven!
2011. júl. 4. 19:57
14/23 A kérdező kommentje:
Én nem úgy értettem hogy az egyik egy izmos állat aki sportol és ezért ha feszül rajta a póló jól néz ki a másik meg egy fogpiszkáló akinek görnyedt háta van.
Mind a ketten jól kinézően öltözködtek fel de azért látszik a különbség, hogy meleg vékonyabb a mozdulatai, talán néha a hangsúlya, szóval lehet róla tudni de nem akar feltűnősködni. A másik srác viszont pont hogy épp igen ezért vesz fel ilyeneket.
2011. júl. 4. 20:14
15/23 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése. Szerintem pl egy férfi ne hordjon rózsaszínt. Érdeklődéstől függetlenül. Én még nőként se hordok. 23L
2011. júl. 4. 20:22
16/23 Regard válasza:
Ha nem feltűnősködik és nem hangsúlyozza minden áron, hogy meleg, ...akkor nekem nincs vele bajom. Viszont egyértelmű, hogy még mindig sokat kell tűrniük a melegeknek. Sokan nehezen fogadják el, értik meg, hogy hogy gondolkodhat így valaki. Miért nem tetszik neki az ellenkező nem?
2011. júl. 4. 20:22
17/23 anonim válasza:
Ezt melegként mondom, hogy akin látszik a mássága, azt akkor is b...zni fogják hazánkban még elég sokáig, ha teljesen "férfias színű" ruhákban jár. Szóval elsősorban nem a rózsaszín cucc miatt van ez, hanem azért, mert látszik hogy meleg. Nekem is van rózsaszín felsőm, nem szólt még be emiatt senki. Amúgy én több hetero srácot látok rózsaszín cuccban, mint meleget.
2011. júl. 4. 20:35
18/23 anonim válasza:
Miért? Lány lánnyal miért oké? Fiú fiúval miért undorító? Mindkettő buzulás! A lányokat mégis mindenki arra buzdítja itt..
2011. júl. 4. 21:29
19/23 anonim válasza:
Ez nem a rózsaszínről szól. Hanem arról, hogy minden áron be kell ugatni a melegeknek. És ha ezt teszed, akkor nagyon menő leszel...elég szánalmas :-(
De bármilyen ruha van az emberen, van aki mindenféleképpen kötelességének érzi, hogy tudassa, hogy ez nagyon bu-zis, ha nem a ruhád akkor a hajad vagy bármi. (Velem is többször megesett, de nem túlzottan tud érdekleni.)
2011. júl. 4. 22:26
20/23 anonim válasza:
nincs bajom a melegekkel, de szerintem a rózsaszín nem férfinak való szín, de ízlés dolga, ha neki tetszik én nem fogok beszólni miatta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!