Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha heteró oké ha meleg akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha heteró oké ha meleg akkor fúújj?

Figyelt kérdés

Miért van az ha teljesen "heteró" ( most a nagyképű általában sportos srácokra gondoltam akik azt hiszik hogy nagyon csudimudin néznek ki) srácok feszülős pólót gatyát akár rózsaszínben viselnek az menő és szexis. De ha egy meleg teszi ezt azt rögtön lebuz-izzák és hasonlók, mert hogy ne feltűnősködjön itten.

Ezt többször észrevettem de ma volt a legkitűnőbb, hogy egy meleg srác felvett egy pink összeállítást és lebuz-izták mellettem, de amikor beértem az egyetemre egy köztudottan sportoló srác akinek szuper barátnője van és biztos hogy heteró ugyanolyan cuccban volt.

20/L

2011. júl. 4. 19:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Egy újabb példa rá,hogy nem a ruha teszi a ßuzit!
2011. júl. 4. 19:47
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Az egyik búzis, a másik meg az is....
2011. júl. 4. 19:47
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem a ruha teszi az embert....
2011. júl. 4. 19:49
 4/23 anonim ***** válasza:
A rózsaszín cucc férfin buz*s. Csak a jólmenőnek nem meri senki megmondani. Legalábbis nem szembe.
 5/23 anonim ***** válasza:
hát ez jó kérdés talán mert a sportolónak van barátnője és ez elég bizonyíték hogy nem homár,vagy talán egy két pofont ki tud osztani az erelyétől adódóan,amit egy b.zitól nem kapnak.
 6/23 A kérdező kommentje:
Szóval akkor csak annyi a kulcs hogy legyen izmos és utána nyíltan felvehet nőies ruhákét egy meleg? Ez azért kicsit furán hangzik.
2011. júl. 4. 19:51
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
a válasz egyszerű: diszkrimináció.
2011. júl. 4. 19:53
 8/23 anonim ***** válasza:
úgy értettem nem merik neki elmondani vagy bírja a társaság. előző voltam.
2011. júl. 4. 19:54
 9/23 anonim válasza:

azért mert rózsaszín, még nem biztos hogy nőies is az a ruha.ha egy b*zi felvesz rózsaszínt,ne csodálkozz hogy leb*zizzák, mert már az!ennyire gyökér kérdést feltenni...

aki meg heteró és rózsaszínt vesz fel, azzal sincs semmi gáz, ha pl. egy rózsaszín inget vesz fel, mert az ing férfias.

2011. júl. 4. 19:55
 10/23 anonim ***** válasza:

19.54vagyok

bocsi 19.49 voltam

2011. júl. 4. 19:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!