Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha heteró oké ha meleg akkor fúújj?
Miért van az ha teljesen "heteró" ( most a nagyképű általában sportos srácokra gondoltam akik azt hiszik hogy nagyon csudimudin néznek ki) srácok feszülős pólót gatyát akár rózsaszínben viselnek az menő és szexis. De ha egy meleg teszi ezt azt rögtön lebuz-izzák és hasonlók, mert hogy ne feltűnősködjön itten.
Ezt többször észrevettem de ma volt a legkitűnőbb, hogy egy meleg srác felvett egy pink összeállítást és lebuz-izták mellettem, de amikor beértem az egyetemre egy köztudottan sportoló srác akinek szuper barátnője van és biztos hogy heteró ugyanolyan cuccban volt.
20/L
azért mert rózsaszín, még nem biztos hogy nőies is az a ruha.ha egy b*zi felvesz rózsaszínt,ne csodálkozz hogy leb*zizzák, mert már az!ennyire gyökér kérdést feltenni...
aki meg heteró és rózsaszínt vesz fel, azzal sincs semmi gáz, ha pl. egy rózsaszín inget vesz fel, mert az ing férfias.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!