Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valamit nem akarok szexben megcsinálni a barátomnak akkor megsértődik, mit csináljak vele?
Az istenért, tényleg azt hiszitek, hogy az jó, ha valaki elvisel valamit az ágyban? És itt még csak nem is elviselni kell, hanem aktívan közreműködni. Kedves kérdező, keress inkább valakit, aki elfogadja a Te szempontjaidat-igényeidet is.
A rendszeres anális szexnek ráadásul elég csúnya következményei is lehetnek. A fertőzéseken kívül annyira megnyúlhatnak a záróizmok, hogy az illető többé nem tudja tartani a székletét, szóval ha nem akarod, ne csináld.
A térdelés meg... Már bocsánat, de ha a srácnak nem felel meg, ha más pózban kényeztetik, akkor csak az kell neki, hogy lásson, ahogy "megalázkodsz", ahogy alárendelődsz, és megint csak nincs értelme az egésznek. Mert nem a kölcsönös örömszerzésről szól, hanem hogy Te teljesítesz egy számodra megalázó feladatot.
15:09
nem vagyok hajlandó engedni. ő eddig ha összesen 3x nyalt ki én sosem kérem neki magától nem csinálja.
A válaszolók nagy részével nem értek egyet, mert pl. én ha szeretem a párom akkor az életemet is adnám érte. De te tudod mennyit ér.
33F
Egy normális, hosszú távon is jól működő párkapcsolatban a szerető emberek egymásnak nagyon sok dolgot megtesznek egymás örömére. Ez nem csak a szexre vonatkozik, hanem az élet minden más területére. A jó párkapcsolatban szinte "egy húron jár az agya" a két embernek. A szexualitás, és az azon belül történő események két ember közös akaratán múlanak. Ha ebben valamelyik fél nem tud elfogadni és nem tud adni megfelelőképpen, akkor soha nem lesz boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Ha valaki teljesen mást akar egy kapcsolatban, mint a másik, akkor annak a kapcsolatnak a jövője bizonyosan hamar lezárul.
Az biztos, hogy egy tartós és stabil párkapcsolatban nagyon sok kompromisszum születik, és jókora alkalmazkodásra és tűrőképességre van szükség. Aki azt képzeli magáról, hogy alkalmazkodni csak másoknak kötelessége, az hamar rádöbben, hogy egyedül maradt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!